IFA Berlin 2017 – Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gaming

Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gaming: un laptop Dell Inspiron 7000, un desktop Dell Inspiron si monitoarele Alienware 34 Curved.

IFA Berlin 2017 – Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gamingNoul laptop Inspiron 7000 Gaming este echipat cu procesoare Intel quad core de a saptea genertie si ventilatoare duale, are placa video NVIDIA GeForce GTX 1060 si tehnologie NVIDIA Max Q Design, doua tipuri de ecrane anti-stralucire IPS FHD sau 4K UHD.IFA Berlin 2017 – Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gaming3

Inspiron 7000 are un design nou pentru antena, 2×2 WiFi, ce ofera performante wireless mai bune. Bateria este cu incarcare rapida, ajunge la 80% din capacitate in mai putin de o ora, iar portul multi-utilizare Thunderbolt 3 conecteaza dispozitive multiple (incluzand suport pentru pana la doua ecrane 4K) la laptop cu rate de transfer de pana la 40 Gbps. Pentru siguranta exista un cititor de amprenta digitala care activeaza Windows Hello.

SmartByte software prioritizeaza continutul de gaming si video pentru a mentine fluiditatea jocurilor si elementelor video chiar si in timpul descarcarilor de fisiere foarte mari.IFA Berlin 2017 – Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gaming2

Desktopul Inspiron Gaming acum disponibil cu cele mai noi procesoare multicolore AMD Ryzen cu SenseMI, configuratii Ready for VR cu carduri de grafica discreta AMD sau NVIDIA, suport pentru grafica duala, audio Waves MaxxAudio Pro cu Performance 7.1 Channel HD, discuri dure de mare capacitate cu optiuni SSD si dual-drive, plus un numar de pana la cinci locasuri pentru actualizari de stocare date.

IFA Berlin 2017 – Dell si Alienware lanseaza noi dispozitive de gamingNoile monitoare curbate de gaming Alienware 34 Curved Gaming devin si mai mari prin design-ul unic Alienware cu iluminare personalizata AlienFX in patru zone de iluminare. Ambele monitoare sunt dotate cu NVIDIA G-SYNC: monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418DW) suporta o rezolutie WQHD (3440×1440) cu rata de refresh de 120 Hz, in timp ce monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418HW) suporta o rezolutie WFHD (2560×1080) cu rata de refresh de 160 Hz. Ambele monitoare dispun de rata de refresh overclocked rapida, combinata cu timpi de raspuns de 4ms, ceea ce ofera o experienta ultra-fluida de joc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.