Allview a lansat X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, ambele cu AVI, primul asistentul vocal in limba romana

La 10 ani de la lansarea primului telefon, Allview lanseaza astazi noile smartphone-uri X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, primele telefoane care dispun de AVI, primul asistentul vocal în limba romana si cu display-ul de generatie noua cu raport 18:9.

Allview a lansat X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity PlusX4 Soul Infinity se lauda ca fiind extrem de usor de utilizat cu o singura mana cu o dimensiune de 5,7 inci (format 18:9) intr-un body de 5,2 inci si a fost creat in patru configurații : Life, Speed, Nice, Z – Bokeh.

Configuratiile cuprind doua variante de procesor (Quad Core/Octa Core), trei variante de memorii RAM (de la 2GB la 4GB) si Flash (de la 16GB la 32GB), precum si patru combinatii de camera foto (camere single și dual camera de până la 16 MP). In plus, X4 Soul Infinity dispunde de port USB de tip C, senzor de amprenta si vine in trei variante de culoare – Night Sky, Mocha Gold si Steel Gray.

Premierea acestei lansari o reprezinta Asistentul Vocal Interactiv (AVI), numele primului asistent vocal in limba romana, dezvoltat de la zero de echipa Allview. AVI este lansat astazi intr-o varianta beta, care urmeaza a fi imbunatatita permanent si care va invata incontinuu cum sa imbunatateasca experienta cu utilizatorul”. AVI poate scrie mesaje dictate, poate suna contactele din agenda, deschide navigatia si seteaza adrese prin comenzi vocale, modifica diferite setari ale telefonului. AVI poate fi deschis rapid și prin apăsarea dubla a butonului de power.

După o cursă contracronometru de implementare a noilor tehnologii, a platformei de inteligență artificială, de testări intense pentru primul asistent vocal în limba română, a venit momentul în care clienții vor câștiga timp mai mult pentru ei. În plus, va spori siguranța șoferilor atunci când se află în trafic, explica Lucian Peticilă.

X4 Soul Infinity este un telefon care evolueaza in acelasi ritm cu utilizatorul. Cei care vor dori sa faca upgrade de hardware, vor putea opta pentru o configuratie superioara la service-urile autorizate Allview. Upgrade-ul va fi realizat foarte usor, doar prin achitarea diferentei de pret dintre cele doua configuratii, la care se adauga un cost de 99 lei.

Allview a lansat X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus2

Toate variantele X4 Soul Infinity vor beneficia de solutia FastPass, dezvoltata impreuna cu Google si MediaTek, care ofera utilizatorilor un sistem stabil, foarte bine optimizat si extrem de rapid, cu maxima flexibilitate in alegerea aplicatiilor.

X4 Soul Infinity Plus este ceva mai performant care pe langa caracteristicile lui X4 Soul Infinity vom gasim un ecran de 6 inch IPS Full HD+, un procesor Octa Core cu frecventa de pana la 2,5GHz, o memoria RAM DDR4 de 6GB si stocare de 64GB (plus port microSD ce poate aduce inca 256GB). In plus, X4 Soul Infinity Plus stie sa filmeze 4K si are functie pentru protectia ochilor Mira Vision.

Camera frontala de 13 MP este prevazuta cu Flash, pentru a crea selfie-uri cat mai bune, iar camera principala este o camera duala, de 13MP, respectiv 5MP, cu 5 lentile, si sticla din safir, cu tehnologia Bokeh de blurare a fundalului, pentru rezultate similare cu cele obtinute de camerele DSLR.

Cele patru variante de X4 Soul Infinity vor putea fi comandate treptat incepand de astazi, 28 septembrie, pe baza de precomanda pe website-ul www.allview.ro la urmatoarele preturi:
– 999 de lei (Infinity Life),
– 1.199 de lei (Infinity Speed),
– 1.399 de lei (Infinity Nice) si
– 1.449 de Lei (Infinity Z-Bokeh).

Cei care s-au inscris pana la lansare pe pagina dedicata X4 Soul Infinity vor beneficia de upgrade hardware, in functie de versiunea selectata.

X4 Soul Infinity Plus va fi disponibil din luna noiembrie, la pretul de 1.999 de lei. 

4 Replies to “Allview a lansat X4 Soul Infinity si X4 Soul Infinity Plus, ambele cu AVI, primul asistentul vocal in limba romana”

 1. Georgiann Nicuusor

  Au un design frumos finisat si unic dupa parerea mea. Specificatiile imi plac foarte mult, insa cel mai mult imi plac cele de la varianta plus.

  Reply
 2. Gen Eugen

  Frumos.. Observ ca este disponibil in mai multe variante ceea ce ma bucura foarte tare deoarece exista si telefoane accesibile cu acest design.

  Reply
 3. VallyD

  Are cateva specificatii interesante, insa cel mai mult ma atrage acel asistent vocal, sper sa am ocazia sa il testez. Cu toate astea telefoanele par a fi destul de reusite.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.