Moto G5S si G5S Plus sunt acum disponibile in Romania

Lenovo, prin subsidiara Motorola Mobility, anunta disponibilitatea pe piata din Romania a noilor telefoane smart Moto G5S si Moto G5S Plus.

Moto G5S si G5S Plus sunt acum disponibile in RomaniaMoto G5S cu mai mult metal si mai multa baterie.
Moto G5S este realizat in intregime din metal, mai exact dintr-o singura bucata de aluminiu de calitate superioara, oferindui o mai mare rezistenta la socuri. Bateria noului Noul Moto G5S este de de 3000 mAh care asigura energie suficienta pentru intreaga zi. Bateria se incarca “din mers” datorita functiei de incarcare TurboPower, prin care vei obtine pana la 5 ore de autonomie in doar 15 minute de incarcare.

Moto G5S are un ecran de 5.2” Full HD (1080p), un procesor octa-core de 1.4GHz, 3GB de RAM, 32GB memorie de stocare, modem 4G si cititorul de amprente.

Editia speciala a telefonul Moto G5S integreaza o camera de 16 MP de inalta rezolutie, care include sistemul „phase detection autofocus” (PDAF), tehnologie ce ofera posbilitatea de focalizare rapida. Camera frontala este de 5MP si are un unghi larg si un flash LED ce perminte efectuarea de poze de calitiate pentru selfie sau de grup, atat pe timp de zi cat si noaptea.

Moto G5S are un pret recoamndat de 1.199 lei, insa la eMAG il gasiti la pretul de 1299 de lei.

Moto G5S Plus vine cu cele mai bune caracteristici ale gamei Moto G: este realizat in intregime din metal, cu un ecran de 5.5” Full HD (1080p), un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 2.0 GHz, 3GB sau 4GB de RAM, modem 4G LTE, cititor de amprenta si baterie de 3000 mAh cu incarcare rapida

Camera principala este duala de 13MP, cu software-ul special de optimizare a pozelor si modul de focalizare selectiva, iar camera frontala este de 8 MP cu unghi larg integrata pe Moto G5S Plus are flash LED si un nou mod panoramic pentru a capta cat mai multe elemente.

Moto G5S Plus cu 3GB de RAM are un pret recoamndat de 1.399 lei, iar cel cu 4GB are un pret recomandat de 1499 de lei, insa la eMAG il gasiti la pretul de 1699 de lei.

De asemenea, Moto G5S va fi disponibil in reteaua Orange la 99 euro alaturi de abonamentul Orange Me 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.