Noi modele de televizoare Samsung QLED Q8F cu ecran plat la IFA 2017

Samsung a prezentat noi modele de televizoare QLED Q8F cu ecran plat, de 55 si 65 de inci, la IFA 2017. Tot in cadrul IFA, compania a organizat summitul QLED si HDR10, unde a oferit informatii exclusive despre evolutia ecranelor quantum dot (QLED) si potentialul ecosistemului HDR10/HDR10+.

Noi modele de televizoare Samsung QLED Q8F cu ecran plat la IFA 2017„Suntem mandri sa lansam o versiune cu ecran plat a televizoarelor Q8, la cererea utilizatorilor din Europa care isi doresc televizoare premium cu ecran plat. Gama extinsa de televizoare QLED creeaza noi posibilitati pentru televiziuni, datorita tehnologiei inovative si a designului elegant care reflecta stilul de viata al utilizatorilor”, a declarat Sang-ho Cho, Vice President Visual Display Business la Samsung Electronics.”

Gama televizoarelor Samsung QLED 2017 a fost extinsa pentru Europa la 14 modele, odata cu lansarea Q8F. Astfel, Samsung ofera prin modelele QLED Q9, Q8 si Q7 cea mai cuprinzatoare gama de televizoare premium cu diagonale intre 49 si 88 inci si include opt modele cu ecrane plate si sase modele cu ecrane curbate.

Beneficiind de tehnologia metal quantum dot, televizoarele Samsung QLED redau imagini de calitate, indiferent de luminozitatea cadrului. Aceasta caracteristica a fost premiata cu distinctia „100 percent Color Volume” de catre VDE (Verband Deutscher Elektrotechniker), autoritatea globala de certificare standard din Germania. Modelele Q8F vor fi disponibile dupa lansarea de la IFA.

Samsung a oferit informatii si despre noul parteneriat cu 20th Century Fox si Panasonic Corporation, prin care va crea o platforma dinamica de metadate, cu acces liber, pentru conținut HDR10+. Cele trei companii vor forma o entitate de autorizare in ianuarie 2018 si vor transmite metodatele catre companiile creatoare de continut, de televizoare ultra-HD, de Blu-Ray Playere si de set-top box-uri, precum si catre furnizorii de sisteme integrate (SoC).Noi modele de televizoare Samsung QLED Q8F cu ecran plat la IFA 2017-1

„Scopul nostru este sa imbunatatim experiența de vizionare a programelor TV prin cea mai recenta si inovatoare tehnologie. Suntem hotarați sa punem la dispozitia utilizatorilor cea mai noua tehnologie pe televizoarele noastre si suntem increzatori ca HDR10+ va furniza continut premium”, a declarat Jongsuk Chu, Senior Vice President Visual Display Business la Samsung Electronics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.