Allview lucreaza la dezvoltarea unei platforme de Inteligenta Artificiala

Allview  lucreaza de peste un an la dezvoltarea unei platforme de Inteligenta Artificiala si la definitivarea unor caracteristici hardware si software care vor concura in segmentul premium (Siri, Bixby, Cortana).

Allview lucreaza la X4 Soul Infinity, un telefon nou cu ecran fara margini de 18-9X4 Soul Infinity va fi primul device care va avea integrat acest sistem, telefon care va fi dotat cu un display de 5,7” (proportiei de 18:9) si care va fi lansat de catre Allview in aceasta toamna. Pe baza datelor primite, X4 Soul Infinity va putea lua decizii si va face predictii.

Am investit in cercetare si dezvoltare, am acordat o atentie sporita designului, am imbunatatit semnificativ reteaua de service si ne-am extins echipa. Am invatat si am evoluat odata cu consumatorul roman. Suntem pregatiti sa lansam primul telefon de conceptie 100% romaneasca.” a explicat Lucian Peticila, fondatorul Allview.

Lucian Peticila-allviewAllview si-a propus sa produca un dispozitiv care sa inglobeze cele mai cautate functii si aplicatii ale momentului. X4 Soul Infinity va beneficia de o serie ampla de caracteristici speciale, toate acestea fiind o premiera pentru terminalele concepute si proiectate in Romania.

X4 Soul Infinity va avea o carcasa dezvoltata cu ajutorul IML Art Technology, va fi disponibil in trei variante de culoare: Night Sky, Mocha Gold si Steel Gray si va avea o  rama metalica care va oferi o rezistenta la socuri.

Camera lui X4 Soul Infinity va fi duala, cu lentila din safir pentru protectie la zgarieturi, va beneficia de o deschidere a diafragmei de f/1.8 si va include tehnologia Bokeh care va blura fundalul.

5 Replies to “Allview lucreaza la dezvoltarea unei platforme de Inteligenta Artificiala”

  1. Doruu

    Aceste caracteristici sunt destul de interesante. Culorile sunt senzationale, nu cred ca mai am rabdare pana la lansare.

    Reply
  2. Vladut94

    Foarte interesant acest articol, mi-a captat toata atentia. Imi place cea ce vad, sunt curios de specificatiile finale.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.