Back Friday 2017 la evoMAG incepe de maine, 1 noiembrie si se va sfarsi pe 19 noiembrie

Incepand de maine, la evoMAG este Back Friday 2017. Ca si anul trecut, luand exemplul celor de la Altex si de la Flanco, evoMAG va porni campania de BF ceva mai devreme.

Back Friday 2017 la evoMAG incepe de maine, 1 noiembrie si se va sfarsi pe 19 noiembrieTotusi avem ceva diferit fata de concurenta: avem doua runde de antrenament inainte de marea finala:
– Runda 1 – intre 1 si 5 noiembrie
– Runda 2 – intre 7 si 14 noiembrie
– Runda 3 – intre 17 si 19 noiembrie

Vezi oferta de Back Friday 2017 la evoMAG!

Fiecare Runda de Black Friday va contine produse diferite, care nu au beneficiat de reduceri in rundele anterioare. 

evoMAG promite reduceri de pana la 70% la peste 30.000 de produse din urmatoarele ategorii: telefoane mobile, accesorii, tablete, laptop-uri, televizoare, echipamente multimedia, electrocasnice, produse ingrijire personala.

In acest de Blcak Friday la evoMAG se vor putea achizitiona: televizoare de la 349 lei, sau cu preturi reduse aproape la jumatate, telefoane mobile cu pana la 48% mai ieftine, electrocasnice cu preturi mai mici cu pana la 35%. In plus, va exista o reducere suplimentara de 10% la orice comanda mai mare de 600 de lei, in cazul in care vor folosi un credit online de la Credius.

Va exista si optiune de livrare rapida (in maxim trei ore), optiune disponibila insa doar pentru produsele comandate pana pe 15 noiembrie si doar pentru Bucuresti si/sau Ilfov. Pentru restul comenszilor (din 17 – 19 noiembrie), jumatate vor fi livrate în 48 de ore, iar restul au un timp maxim de livrare de pana la patru zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.