Seria de Notebook-uri Acer Nitro 5 este disponibila in Romania

Acer anunta disponibilitatea in Romania a seriei de Notebook-uri Nitro 5.

Seria de Notebook-uri Acer Nitro 5 este disponibila in RomaniaCu noua serie Acer Nitro 5, pasionati de gaming pot alege din configuratii care includ 4 tipuri de placi grafice:
– NVIDIA GeForce MX 150,
– AMD Radeon RX 550,
– NVIDIA GeForce GTX 1050,
– NVIDIA GeForce GTX 1050Ti
…asociate cu procesoare Intel Core i7 sau i5 de generatia a 7-a si a 8-a sau procesoare AMD A12 sau FX generatia a 7-a, cu pana la 32GB memorie DDR4. In plus, Nitro 5 poate veni echipat cu SSD-uri super-rapide PCIe (pana la 512GB) sau cu un HDD de 1TB, pentru cei care isi doresc un spatiu mai mare de stocare.

Toate modelele seriei ofera un afisaj anti-glare de 15,6 inchi FHD IPS (1920 x 1080), iar tehnologia Dolby Audio Premium si Acer TrueHarmony ofera un sunet de calitate in timpul sesiunilor de gaming sau pentru vizionarea de filme.

Pentru conectare exista: portul Ethernet Gigabit sau wireless 802.11ac 2×2 MIMO, un port USB 3.1 Type-C (Gen 1), un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0 si un port HDMI 2.0, care poate suporta rate de refresh de pana la 90 Hz.Seria de Notebook-uri Acer Nitro 5 este disponibila in Romania1

Nitro 5 are ventilatoare duale cu tehnologie Acer Coolboost care ofera viteze sporite de rotatie si capacitate ridicata de racire si permite utilizatorilor sa controleze manual procesul de racire atunci cand o utilizare intensa necesita un impuls suplimentar.

Toate modelele Acer Nitro 5 beneficiaza de garantia Free Pick Up and Return, adica preluarea prin curier a produsului defect in perioada de garantie si returnarea acestuia dupa repararea lui.

Laptopurile Aspire Nitro 5 sunt disponibile in magazinele partenerilor Acer din Romania la preturi recomandate incepand de la 2.999 lei pana la 4.399 lei. Insa in acest moment la eMAG, gasiti una din variantele de top la pretul de 4699 de lei., iar la evoMAG la pretul de 4673 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.