Reduceri bantuite evoHalloween la evoMAG!

Cei de la evoMAG sunt primii care au inceput cu reducerile de Halloween in acest an.

Reduceri bantuite evoHalloween la evoMAG!Din aceasta dimineata si pana pe 30 octombrie (7 zile), a inceput evoHalloween la evoMAG, cu reduceri de pana la 50% la: smartphone-uri, televizoare, componente PC, laptopuri, electrocasnice, produse de ingrijire personala si la multe altele.

 Vezi oferta evoHalloween la evoMAG – 2017

UPDATE: Hai sa vedem cateva preturi bune:

Huawei P10 Lite– Huawei P10 Lite, un telefon dual sim cu procesor Octa-Core 2.1/1.7 GHz, un display generos IPS LCD 5.2″, cu 3GB de memorie RAM si 32GB memorie de stocare, 12MP, Wi-Fi, 4G, acum il gasiti la pretul de 1099 de lei, plus o cartela Orange cadou cu 6 euro credit inclus.

lgv20– o reducer foarte buna gasiti si la telefonul dual sim LG V20, cu procesor Quad-Core 2.15GHz / 1.6GHz, IPS LCD de 5.7″, 4GB RAM si 64GB stocare, camera foto duala de 16MP, acum il gasiti la pretul de 1699 de lei, plus o cartela Orange cadou cu 6 euro credit inclus.

s8– si la Samsung Galaxy S8 cu 64GB memorie de stocare gasim un pret mai bun fata de cel gasit la concurenta, 2799 de lei,

In rest mai gasit o camera auto FullHD Smailo DriveX, cu o reducere de 0%! :), la pretul de 219 de lei
zero la suta reducereSi pentru a deveni si mai interesant, daca achizitionezi aceasta camera auto primesti cadou mai valaoros decat camera. Un filtru confidentialitate Smailo SMAFLC pentru laptop cu ecran de 15.6″, pentru care in mod normal trebuie sa platesti 299 de lei.
camera auto cu zero la suata reducere


In plus, cei care aleg sa plateasca prin Credius, beneficiaza de o extra-reducere de 10% pentru comenzile efectuate (vezi mai multe aici despre prin Credius).

Voi face un tur al ofertelor afisate de evoMAG, iar daca gasesc ceva interesant revin cu update.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.