Samsung Galaxy Tab Active2 – o tableta rezistent care functioneaza in conditii extreme

Samsung a lansat Galaxy Tab Active2, o tableta cu un design rezistent, optimizata pentru mediul de afaceri, cat si pentru mediile industriale.

Samsung Galaxy Tab Active2 - o tableta rezistent care functioneaza in conditii extremeGalaxy Tab Active2 are un “design rezistent”, cu functii precum integrarea datelor biometrice, modul multi-window si capablitati S Pen care functioneaza in conditii extreme de munca. In plus, Galaxy Tab Active2 are optiuni profesionale de prindere la bordul vehiculelor destinate flotelor comerciale si sectorului public.

Opiniile utilizatorilor şi partenerilor au stat la baza conceperii Samsung Galaxy Tab Active2. Produsul a fost dezvoltat special pentru a crea o noua categorie de tablete pentru forţa de munca globala,”
…..
Am lucrat in mod strategic la construirea unui ecosistem larg de parteneri cu scopul crearii unei funcţionalitaţi extinse a tabletelor, prin colaborari cu lideri din industrie precum IBM, ECOM Instruments, Gamber Johnson, Ram®Mounts, iKey, Otterbox şi Koamtac. impreuna cu IBM Maximo, suntem incantaţi sa dezvoltam pentru prima data cele mai bune capabilitaţi de gestionare a resurselor din industrie pentru ca angajatii de teren sa işi simplifice vieţile.” …. Suk Jea Hahn, Executive Vice President al Samsung Electronics’ Global Mobile B2B Team. 

Noua tableta Samsung detine certificare MIL-STD-810, care asigura durabilitatea tabletei sub presiuni excesive, temperaturi ridicate, medii ostile, vibraţii sau caderi bruste si certificarea IP68 pentru rezistenta la apa si praf.Samsung Galaxy Tab Active2 - o tableta rezistent care functioneaza in conditii extremeTab Active2 are o carcasa de protectie impotriva socurilor produse de la 1.2m inaltime, rezistenta la un ecran tactil mai bun care permite utilizarea tabletei cu manusi sau maini umede, plus alte functionalitati: scanarea portabila a codurilor de bare oferita de Koamtac, curelele de mana produse de Otterbox si tastaturile ultrarezistente portabile de la iKey.

Samsung a echipat noua tableta cu o varianta imbunatatita a noului S Pen, cu 4096 puncte de presiune si opţiunea air command. Ca si la Note8, S Pen-ul dispune de asemenea de certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf.

Samsung Galaxy Tab Active2 va fi disponibil incepand cu octombrie 2017 pe piete specifice.

Specificatii Samsung Galaxy Tab Active2
DISPLAY 8.0” WXGA TFT (1280×800)
PROCESOR Samsung Exynos 7870
Octa-core 1.6GHz
COMPATIBILITATE LTE Cat.6 (300Mbps)
MEMORIE 3GB + 16GB
microSD de până la 256GB
CAMERA 8.0MP AF + 5.0MP, Flash
PORT USB 2.0 Type C, Pogo Pin
SENZORI Accelerometru, Senzor de amprenta, Senzor Gyro, Senzor geomagnetic, Senzor Hall, Senzor de proximitate, Senzor de lumina RGB
CONECTIVITATE WIRELESS  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4GHz+5GHz)
Wi-Fi Direct, BT 4.2, NFC
GPS GPS + GLONASS
DIMENSIUNI, GREUTATE 127.6 x 214.7 x 9.9mm, 415g (Wi-Fi) / 419g (LTE)
CAPACITATEA BATERIEI  4,450mAh, Inlocuibil
SISTEM DE OPERARE  Android 7.1
Durabilitate IP68 Rezistenta la apa şi praf,
1.2m anti-soc cu carcasa de protectie,
MIL-STD-810G

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.