Allview a lansat V3 Viper cu display 18:9, functie Dual WhatsApp si camera foto cu face beauty video

Allview a lansat astazi telefonul V3 Viper, cu un display de 18:9, functie Dual WhatsApp si camera foto cu face beauty video, telefon anuntat pe la jumatatea lunii decembrie 2017.

Allview a lansat V3 Viper cu display 18 9, functie Dual WhatsApp si camera foto cu face beauty videoV3 Vipe este cel mai compact din gama Viper, fiind primul terminal Allview cu functia Dual WhatsApp, functie disponibila si datorita display-ului de 5,5 inci cu un raport de 18:9 (gama Infinity).

Smartphone-ul este 4G dual sim, iar sub capota are: procesor Cortex-A53 1,25GHz Quad-Core, procesare video cu ajutorul lui Mali T720 MP2, are memorie RAM de 3GB, o memorie Flash de 32GB care poate fi extinsa cu un card microSD de pana la 128GB in mod single SIM si are instalat Android 8.0 Oreo. Bateria lui V3 Viper este de 3000mAh. 


V3 Viper continua trendul pe care l-am impus cu gama Infinity, telefonul fiind dotat cu display 18:9. Ne dorim sa extindem gama telefoanelor cu aspect premium din portofoliul nostru, iar noul terminal Viper raspunde celor mai exigente cerințe. Este un smartphone compact și atragator, cu multe functii utile pentru utilizatorii dinamici care cauta rapid solutii pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi


Lucian Peticila, fondatorul Allview

Noua smartphone Allview este disponibil in trei variante de culori: Black, Silver si Gold. Toate trei beneficiaza de tehnologia IML Art, care ofera o stralucire deosebita si un design 3D cu un spate usor curbat. V3 Viper este mai subtire si mai ingust decat predecesorul lui si poate fi utilizat usor cu o singura mana. 

Si V3 Viper este dotat cu asistentul vocal AVI, fiind al treilea telefon din gama Allview, alaturi de X4 Soul Infinity si X4 Soul Vision, care beneficiaza de platforma de inteligenta artificiala Allview.

V3 Viper este dotat cu o camera frontala de 13MP cu LED flash si functie de video face beauty care, prin algoritmul functiei de infrumusetare, detecteaza automat chipurile chiar si pentru filmari. Functia “Selfie de grup” ofera un cadru mai larg pentru selfie-urile cu grupuri mari de persoane, realizandu-se din 3 fotografii capturate succesiv. Camera principala este tot de 13MP si este prevazuta, de asemenea, cu functia de infrumusetare pentru video, precum si cu fast zoom. 

V3 Viper ofera unele dintre cele mai rapide functii pentru utilizarea aplicatiilor:

  • Notificari rapide (apeluri pierdute, mesaje primite, notificari de pe retele sociale) printr-o simpla apasare a ecranului si fara a mai accesa aplicatiile
  • Functia de cautare rapida a aplicatiilor
  • Predefinire layout aplicatii prin selectarea dimensiunii (3×4, 4×4, 4×5, 5×5), in cazul in care utilizatorul doreste mai putine aplicatii sau doreste sa le concentreze pe mai putine pagini 
  • Clonare date de pe smartphone-ul Android vechi printr-o procedura simpla

V3 Viper va fi disponibil la precomanda incepand de astazi, la pretul de 899 de lei. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.