CES 2018 – Samsung CJ791 – primul monitor curbat QLED cu tehnologia Thunderbolt 3

In aceasta perioada se desfasoara CES 2018 (Consumer Electronics Show). Unde altundeva, in Las Vegas, iar Samsung a prezentat astazi CJ791, primul monitor curbat QLED cu tehnologia Thunderbolt 3.

CES 2018 - Samsung CJ791 - primul monitor curbat QLED cu tehnologia Thunderbolt 3Oficial, programul CES 2018 este intre 9 – 12 Ianuarie, insa lucrurile au inceput sa se miste deja, iar cei mai importanti producatori isi dezvalui deja cele mai noi inovatii.

Revenind la Samsung si monitorul QLED CJ791, cum spuneam acesta dispune de conectivitate Thunderbolt 3 (tehnologie dezvoltata de Intel), asigurand o viteza mare de transfer al datelor si o calitate imbunatatita a imaginii.

Vezi aici monitoare curbate la eMAG

QLED CJ791 este de 34 de inci, are o singura sursa de alimentare si se lauda cu o viteza de procesare “extraordinara” ( 40 Gb/s) pentru o calitate a imaginii “exceptionala”. In plus, interfata Thunderbolt 3 permite monitorului sa ofere o putere de incarcare de pana la 85 de wati. 

Display-ul acopera 125% din spectrul sRGB, si are cea mai pronuntata curbura din industrie, de 1500R, un unghiul de vizionare este de 178/178 de grade, iar timpul de raspuns este de 4 milisecunde.CES 2018 - Samsung CJ791 - primul monitor curbat QLED cu tehnologia Thunderbolt 3

Monitorului CJ791 are aspectul vizual 21:9, rezolutia ultra-wide QHD de 3440×1440 si ofera o densitate a pixelilor de 2,5 ori mai mare decat a ecranelor full HD.


in rolul sau de pionier al industriei de monitoare curbate Samsung cauta in permanenta solutii noi de a imbunatati performantele de conectivitate si calitatea imaginii monitoarelor sale si de a depasi asteptarile utilizatorilor sai

Monitorul CJ791 reuneste tehnologia Thunderbolt 3 cu cel mai bun monitor curbat de la Samsung si o calitate superioara a imaginii prin tehnologia QLED, reusind sa surprinda si sa asigure productivitate crescuta business-urilor utilizatorilor sai.


Seog-gi Kim, Vice Presedinte Executiv al Diviziei de Visual Display al Samsung Electronics.

CJ791 dispune de suportul ajustabil pe inaltime si posibilitatea de a inclina display-ul permite de asemenea utilizatorilor o pozitionare personalizata, iar gamerii profesionisti se pot bucura de setari specifice oferite de modulul Game care include un meniu de calibrare ce ajusteaza intuitiv culorile si contrastul pentru a reproduce imagini cat mai realiste. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.