CES2018 – Acer Predator Big Format Gaming 4K Display HDR, de 65 inci

Acer anunta un monitor de gaming din seria Predator, cu un ecran HDR 4K, ce dispune de functii integrate de streaming NVIDIA SHIELD.

D:\personal\site\vastit.ro\CES2018 - Acer Predator Big Format Gaming 4K Display HDR, de 65 inciNoul monitor Acer Predator are diagonala de 65 inci, este dedicat gamingului (BFGD), suporta cele mai recente specificatii ale jocurilor tehnologie NVIDIA G-SYNC si asa cum ne asteptam, vine cu specificatii de varf, capabilitati de streaming NVIDIA SHIELD, si o calitate a imaginii 4K HDR.

Pe partea de conectica, noul monitor vine atatc cu un port HDMI cat si cu DisplayPort. Este echipat cu tehnologie NVIDIA G-SYNC Variable Refresh Rate, care trebuie sa ofera o experienta de joc foarte buna, fluida si fara intreruperi, o latenta ultra-scazuta la 4K 120Hz, luminanta de pana la 1.000 de niti, un contrast mai ridicat, negru mai intens si alb mai stralucitor.

Noul BFGD Predator are  telecomanda integrata si un controller de gaming ce ofera o navigare usoara si acces la filme si emisiuni TV de la cele mai populare aplicatii de streaming. In plus dispune de suport pentru Google Assistant cea ce permite un control vocal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.