CES2018 – Lenovo MIIX 630, Lenovo Smart Display, Noile Moto Mods, noua Gama ThinkPad, Lenovo Mirage Solo si casca Daydream

De la CES 2018 nu putea lipsi Lenovo care a lansat o serie de dispozitive inteligente: MIIX 630, Lenovo Smart Display, Noile Moto Mods, noua Gama ThinkPad, Lenovo Mirage Solo si casca Daydream.

Lenovo MIIX 630 este un PC mobil detasabil de tip 2-în-1 ce poate fi confundat cu un laptop.
– vine cu sistem de operare Windows 10 S,
– se poate tranforma intr-o tableta cu ecran touch de 12.3 inch WUXGA+
– o conexiune rapida 4G LTE2 în locul Wi-Fi,
– baterie cu o capacitate de redare de pana la 20 de ore de continut video local,
– foloseste platformei Qualcomm Snapdragon 835 mobile,
– are o grosime de 15,6 mm,
– cantareste 1,33 kg,.
– dispune de activarea vocala a asistentului digital si utilizarea functiei biometrice de recunoastere faciala cu ajutorul lui Cortana si Windows Hello.

Pretul lui MIIX 630 va porni de la 799 de USD (va include tastatura si pen-ul digital) si va fi disponibila de la jumatatea acestui an.


Lenovo Smart Display este un ecran inteligent prevazut cu Google Assistant care poate fi transformat intr-un centru de comanda pentru toate dispozitivele smart home, de la iluminat la incalzire si altele, toate controlate prin comenzi vocale sau tactile.

Google Assistant poate fi utilizat pentru a arata rute pe Google Maps, pentru a urmari videoclipuri pe YouTube, pentru a efectua apeluri video cu ajutorul Google Duo, pentru a asculta muzica si multe altele. Lenovo Smart Display este disponibil în variante de 8 sau 10 inchi si este dezvoltat pe platforma Qualcomm Home Hub.

Lenovo Smart Display va fi disponibila in aceasta vara, iar pretul va fi de 250 de USD pentru versiunea de 10 inci si de 200 USD pentru versiunea de 8 inci.

 

Motorola completeaza ecosistemul Moto Mods cu doua module noi realizate de dezvoltatori:
Vital Moto Mod integreaza o tehnologie avansata bazata pe senzori, care le permite utilizatorilor care dispun de un telefon din seria Moto Z, sa isi masoare cu usurinta cele cinci semne vitale cu ajutorul unui singur dispozitiv compact: ritmul cardiac, rata respiratiei, oxigenul din sange, temperatura corpului si, pentru prima data, tensiunea sistolica si diastolica masurata cu acuratete din deget.Lenovo MIIX 630, Lenovo Smart Display, Noile Moto Mods, noua Gama ThinkPad2 Livermorium Slider Keyboard Moto Mod este o tastatura completa QWERTY glisanta, care permite inclinarea ecranului telefonului Moto Z pana la 60 de grade, pentru a indeplini cerintele de tastare pe care nu le poti face pe ecranul cu touch.

Livermorium Slider Keyboard Moto Mod ca fi disponibil din aceasta iarna la un pret de 99 USD, iar Lenovo Vital Moto Mod va fis disponibil in luna aprilei la pretul de 395 USD.

Gama ThinkPad
Brandul ThinkPad continua sa redefineasca standardele in materie de laptopuri de business. Noua familie X1 aduce inovatii la nivelul ecranului, al functiei de confidentialitate si al conectivitatii pentru a raspunde unui mediu profesional in continua schimbare. Tableta X1 primeste un design nou de 13 inchi cu un ecran 3K si optiunea de conectivitate globala LTE-A. Dispozitivele X1 Carbon si X1 Yoga sunt echipate cu Amazon Alexa si un ecran de calitate superioara cu suport Dolby Vision HDR3 pentru o experienta de vizualizare incredibila. La acestea se adauga capacul glisant ThinkShutter pentru securitatea camerei – nu mai este nevoie de banda adeziva pentru a acoperi camera laptopului. X1 Carbon, cel mai usor laptop de 14” din lume, este acum disponibil si în versiuni cu ecran tactil si baterie cu o durata de viata de pana la 15 ore.Lenovo MIIX 630, Lenovo Smart Display, Noile Moto Mods, noua Gama ThinkPad3

Dispozitivele ThinkPad X280, X380 Yoga, T480, T480s, T580, L380, L380 Yoga, L480, L580 au parte de imbunatatiri, in mod special, laptopul X280, preferat de cei care au neoie de mobilitate. Acesta are greutatea redusa la doar 1,16 kg, in timp ce T480 rescrie standardul profesional cu o noua functie de andocare laterala, camera cu infrarosu, conectivitate globala LTE-A si o durata de functionare a bateriei incredibila de 27 de ore. ThinkPad T480s combina performanta cu cel mai înalt standard de greutate, în vreme ce T580 ofera o memorie mai rapida, stocare duala si o noua functie de andocare pentru o performanta fara compromis.

Pentru o suprafata de vizionare mai mare, noul Lenovo Thunderbolt™ 3 Graphics Dock permite conectarea a pana la trei ecrane 4K cu anumite PC-uri Lenovo5, oferind simultan o imagine panoramica, o performanta mai mare gratie placilor grafice dedicate si posibilitatea de încarcare a PC-ului. Conectarea unui IdeaPad™ 720S la castile Lenovo Explorer pentru Windows Mixed Reality6 cu ajutorul statiei grafice ofera o experienta captivanta, care permite utilizatorilor sa intre în lumea jocurilor VR, sa realizeze tururi holografice în întreaga lume si multe altele.

ThinkPad X1 Carbon generatia a 6-a va fi disponibil din aceasta luna(ianuarie 2018), iar pretul va porni de la 1709 USD.
ThinkPad X1 Yoga generatia  a 3-a va fi disponibil din aceasta luna(ianuarie 2018), iar pretul va porni de la 1,889 USD.
ThinkPad X1 Tablet generatia a 3-a va fi disponibil din luna martie 2018, iar pretul va porni de la 1,599 USD.
Monitorul ThinkVision X1 va fi disponibil din aceasta luna(ianuarie 2018), iar pretul inca nu-l stim.

Lenovo Mirage Solo, casca Daydream si Lenovo Mirage Camera
Experienta VR este traita diferit datorita noilor casti autonome Mirage Solo si camerei Mirage VR180 de la Lenovo, care le permit pasionatilor de VR sa consume si sa creeze continut intr-o maniera incredibil de usoara.

Utilizatorii pot uita de cabluri, PC-uri sau telefoane pentru a profita de confortul si simplitatea primelor casti Daydream autonome. Mai mult, Lenovo ofera posibilitatea de a fi printre primii utilizatori care se lasa captivati de tehnologia de detectare a miscarii WorldSense disponibila in platforma de realitate virtuala Google Daydream. WorldSense permite miscari naturale precum eschiva sau aplecarea si pune la dispozitie o biblioteca extinsa de continut captivant care sfideaza realitatea. Bazata pe platforma Qualcomm Snapdragon 835 VR, Lenovo Mirage Solo ofera experiente imersive de inalta calitate, iar jocurile devin chiar mai apropiate de viata cu controlerul wireless Daydream – bate de baseball, volane sau orice alt obiect virtual din aplicatiile favorite.

 

Utilizatorii isi pot crea propriul continut VR si retrai ulterior experienta momentelor unice cu noua camera Lenovo Mirage compatibila cu Daydream. Aceasta camera de mici dimensiuni si usor de utilizat simplifica tehnologia necesara pentru a capta imagini si videoclipuri 3D cu camera duala de 13 MP de tip fisheye si camp vizual de 180 x 180°.

Lenovo Mirage Camera este dotata cu platforma Qualcomm Connected Camera care integreaza o serie de camere duale de inalta calitate, WiFi si cu un modem X9 LTE în versiunea LTE.

Lenovo Daydream, Lenovo Mirage Camera si Mirage Solo vor fi disponibile din al doilea trimestru al acestui an.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.