Kit Wifi Tenda Nova Mesh MW6 – acoperire de pana la 557 mp si este disponibil in Romania

NOVA MW6 este o solutie WIFI Tenda de generatie mai noua, solutie care se adreseaza celor care au nevoie de o acoperire  wireless ceva mai mare (intreaga locuinta) si care este disponibila de acum si in magazinele partenerilor din Romania.

Kit Wifi Tenda Nova Mesh MW6Cu aceasta solutie ,Tenda doreste sa vina in ajutorul celor care au multe dispozitive wifi conectate in locuita si au nevoie de un semnal de calitate si constant, mai ales daca dispozitivele acceseaza servicii de media streaming (Netflix, Spotify).

Tenda Nova MW6 promite sa inlocuiasca in totalitate orice router si ofera tehnologie de ultima generatie  de tip “Mesh care asigura conexiuni continue prin intermediul unei structuri de retea de noduri si pe algoritmi de auto-reconfigurare cu rolul de a transmite datele in mod corespunzator, chiar si in cazul aparitiei unor dificultati“.

Nova Mesh MW6 este format din trei unitati care asigura o arie de acoperire de pana la 557 mp si este bazat pe tehnologia Wave2 MU-MIMO  si Beamforming+ ce poate comunica cu multiple dispozitive wireless si permite concentrarea puterii de transmisie catre acestea. In plus, Nova Mesh MW6 poate comunica cu Alexa pentru a controla dispozitivele compatibile prin intermediul comenzilor vocale, are aplicatie de control parental ce permite blocarea anumitor website-uri, si permite monitorizarea activitatii copiilor pe Internet sau blocarea temporara a accesului prin setarea unor pauze de functionare.

Specificatii Tenda Nova Mesh MW6:

– Tehnologie Mesh
– Standard WiFi 802.3/802.3u
– 2 porturi LAN RJ-45, 1 port WAN|
– Rata de transfer Eternet 10/100/1000 Mbps
– Securitate WPA2-PSK
– Frecventa 2.4 & 5 GHz
– Rata de transfer 300 + 867 Mbps
– Tehnologie Beamforming+
– Suporta Amazon Alexa

Kit-ul wireless Nova MW6 pentru Romania este de 1399.99 lei, varianta de ceneratie mai veche o gasiti la eMAG la pretul de 899 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.