Lansari Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 si Nokia 1

In aceasta perioada, la Barcelona, se desfasoara MWC (Mobile World Congress), iar cu aceasta ocazie Nokia lanseaza patru noi smartphone-uri “premium” cu Android: Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 si Nokia 1.

Lansari Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, noul Nokia 6 si Nokia 1Pe trei dintre noile telefoane Nokia (Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus si noul Nokia 6) este instalat Android Oreo, “pur, securizat si actualizat…fara schimbari UI inutile sau procese ascunse care sa consume viata bateriei sau care sa le incetineasca functionarea”, oferit prin intrarea in programul Android One.

Nokia 8 Sirocco vine cu un designul elegant si cu un stil compact, contruit din sticla curbata care imbraca un cadru modelat din otel inoxidabil.
– ecran curbat edge-to-edge pOLED 2K de 5,5 inci si 3D Corning Gorilla Glass 5
– o grosime de doar 2 milimetri la margini
– include Dual-Sight imbunatatit
– camera principala cu doi senzori si optica ZEISS, cu un senzor secundar de 13MP cu zoom optic 2x

Nokia 8 Sirocco va fi disponibil la inceputul lunii aprilie si se va comercializa la un pret de 749 Euro.

Nokia 7 Plus este proiectat “pentru creatori in vederea furnizarii unui continut de top”:
– Qualcomm Snapdragon 660
– ecran 18:9 Full HD+ de 6 inci 
– Dual-Sight perfectionat,
– camera principala cu senzorii din spate duali cu optica ZEISS de 12MP, pentru performante excelente,
– camera secundara de 13MP care funizeaza zoom optic 2x
– baterie puternica de 3800 mAh

Nokia 7 Plus va fi disponibil din prima parte a lunii aprilie, in doua variante culori, Black/Copper si White/Copper, iar pret va fi de 399 Euro.

Noul Nokia 6 vine cu un upgrade fata de predecesorul sau, care inglobeaza performante mai puternice (cu peste 60% mai rapid) si noi caracteristici intr-un ansamblu mai compact si mai durabil, construit dintr-un bloc solid de aluminiu seria 6000 (se folosesc proces de 11 ore de polizare si anodizare in doua etape).
– Qualcomm Snapdragon 630 Mobile
– memorie RAM de 3GB sau 4GB
– memorie Stocare de  32GB sau 64GB
– ecran sculptat 2,5D si tehnologia Corning Gorilla Glass
– ofera acum Dual-Sight imbunatatit, optica ZEISS,
– incarcare rapida USB-C,
– un raport ecran-corp mai compact,
– Nokia spatial audio

Nokia 6 va fi disponibil in trei variante de culoare: Black/Copper, White/Iron si Blue/Gold. Vor fi doua configuratii: de 3GB RAM / 32GB ROM, care va disponibil la inceputul lunii aprilie sau 4GB RAM/64GB ROM disponibil mai tarziu, ia pretul va fi de la 279 Euro.

Nokia 1 vine echipat cu Android Oreo (Go edition), o versiune de Android optimizata pentru dispozitive cu memorie RAM de 1GB sau mai putin. Nokia 1 poate fi personalizat cu ajutorul carcase Xpress-on si va fi disponibil de la inceputul lunii aprilie in culori Warm Red si Dark Blue, iar pretul va fi de 85 de dolari. Carcasele Xpress-on se vand separat le preturi incepand de la 7,99 de dolari (in culorile Azure, Grey, Yellow si Pink).

Nokia renaste legendarul model Nokia 8110 cu suport 4G si echipat cu design-ul iconic curbat slider.
Acesta are o interfata familiara si usor de utilizat, ofera apelare crystal-clear VoLTE si este perfect pentru oricine isi doreste sa aiba un telefon clasic 4G. Are access in Google Play si astfel poti instala Google Assistant, Google Search, Google Maps, Facebook și Twitter, iar utilizatorii pot trimite si primi e-mailuri sau importa contactele si pot sincroniza calendarul cu Outlook si Gmail. Nu va lipsi nici versiunea complet modificata a jocului Snake.

Nokia 8110 este realizat in doua culori, Traditional Black si Banana Yellow si va fi disponibil din luna mai la un pret de 79 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.