(Giveaway) Concurs – Donez vechiul router Dlink DIR 635

Astazi incep o noua serie de concursuri unde vor fi puse la bataie gadget-urile pe care nu le mai folosesc. Pentru ca sunt inca functionale este pacat sa stea undeva aruncate intr-un colt, nefolosite, stiind ca cineva poate are nevoie de ele.

Ce parere aveti? Este o idee buna?

(Giveaway) Concurs - Donez vechiul router Dlink DIR 635


Nu uita de concursul de 1000 de abonati pe canal, unde sunt puse la bataie: un Range Extender Wireless Tenda A9 si un adaptor USB 802.11n Tenda U6 N300.


 

In ultima perioada am tot testat si inlocut routere, asa ca m-am gandit ca ar fi bine daca pe cel pe care nu-l mai folosesc sa-l ofer cadou unui cititor de pe blog, daca are nevoie de el. Routerul despre care vorbesc este un D-link DIR 635, router de care am fost multumit si care este inca functional. 🙂

La vremea lui, D-link DIR 635 a fost un router de top, cu specificatii bune si un meniu generos:
– 3 x antena detasabila 2 dBi
– retea wifi 802.11n la 2,4 Ghz, cu rata de transfer de pana la 150Mbps
– 4 porturi Lan RJ-45 de 10/100
– 1 port Wan RJ-45 de 10/100
– un port USB 2.0 pe care il poti folosi ca Shareport (poti conecta o imprimanta un scanner sau o memorie USB), cu un adaptor/modem 3G USB si pentru a transfera setarile wireless prin WCN.
– server DHCP, UPnP Support, DDNS, PPP/L2TP/IPSec, NAT, VPN Pass-through / Multi-sessions PPTP / L2TP / IPSec, Quality of Service (QoS)
– securitate WPA si WPA2, Website Filter, Access Control, Network Filter, Application Rules

Pentru a configura routerul pentru prima oara trebuie sa te conectezi la acesta folosind un cablul de retea (patch cord), sa accesezi interfata web introducand adresa IP default (192.168.0.1) si folosesti userul admin fara parola.

Vedeti specificatii complete si manualul aici.

Cel care va castiga concursul va primii routerul, stativul, alimentatorul, o antena suplimentara ASUS cu suport magnetic si un cablu de retea (patch cord) RJ45 pentru a putea configura routerul.(Giveaway) Concurs - Donez vechiul router Dlink DIR 635-2


Dar sa revenim la concurs. Pentru a putea castiga routerul Dlink DIR 635 trebuie sa:
– te abonezi la canalul de Youtube (click AICI pentru a te abona),
– like la pagina de Facebook vastIT (click AICI si LIKE),
– lasi un comentariu mai jos in articol sa-mi spui ce crezi despre aceasta noua idee de concurs.

Nu ar strica un like si/sau un share la articol (NU este obligatoriu pentru concurs) pentru ca si prietenii vostri sa afle despre acest concurs.

Extragerea castigatorului o voi efectua cand voi ajunge la 500 de abonati (subscriberi) la canalul de Youtube, iar castigatorul va fi extras cu ajutorul random.org.

13 Replies to “(Giveaway) Concurs – Donez vechiul router Dlink DIR 635”

 1. Dan Ababei

  Normal că-i o idee bună,acum nu mai ai ce face cu el.Ca idee,eu am unul mult mai puțin performant și în situația mea sunt mulți.

  Reply
 2. Gudiu

  Am o părere foarte buna in legătura cu ceea ce faci ,deoarece pentru tine poate ca nu inseama nimic in momentul de fata acel router,dar pentru cineva poate ca este acel lucru de care are mare novoie ,poate pentru acea persoana este folositor și așa ,nu neapărat sa fie ultimul model ,iar prin ceea ce faci , vei deveni foarte apreciat de oamneii din jur ,și câștigătorul îți va mulțimi garantat ,știi cum se zice “gunoiul meu , comoara altuia” , -nu vreau sa te jignesc prin aceast proverb ,nu am nici cea mai mică intenție de a face acest lucru ,ba chiar mai mult te respect pentru ceea ce faci , pentru ca foarte rar mai găsești oameni așa buni ,care sa face acest lucru fără a nu avea nimic de câștigat ,aducă sa fie in defavoare lor .
  Mult succes pe viitor la cât mai multe fapte bune , și la cât mai mulți abonați !

  Reply
 3. Florin Lungu

  Nu particip la concurs, pentru ca nu am nevoie de acest router si prefer sa-i dau sansa cuiva caruia chiar ii va folosi. Am vrut doar sa mentionez ca ideea este excelenta si m-am intrebat de mai mult timp de ce nu s-a gandit nimeni la asa ceva.

  Reply
 4. Florin Nica

  Este o idee f.buna , e bun cate un giveavay din asta, și vb ta păcat de el sa stea într-un colț nefolosit daca este încă funcțional, like-ul meu îl ai de mult pe Facebook te urmăresc de când a fost giveavay cu camera auto, pe YouTube acum .ai like și share

  Reply
 5. Andrei

  Mi se pare o idee foarte buna deoarece multi dintre noi nu iti permit un asemenea router! Sunt abonat la canalul tau,am dat like la pagina,dar si share! Dovezile ti le-am dat de cand ai anunțat concursul cu cei 1000 de abonați! (Andrey Lucian este contul meu de fb) Cred ca ma stii!😊

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.