Retailer-ul chinez GearBest sarbatoreste 4 ani cu super promotii!

Cei de la GearBest aniverseaza 4 ani, iar cu aceasta ocazie vor organiza mai multe concursuri si promotii din data de 20 martie si pana pe data de 9 aprilie. 

Retailer-un chinez GearBest sarbatoreste 4 ani cu super promotii!

Campania se numeste Gearbest 4th Anniversary Celebration si va incepe maine 20 martie, unde veti gasi multe reduceri, concursuri, oferte de cupoane si vouchere cadou la achizitii.

Trebuie sa fiti atenti pentru ca vor fi 3 perioade: 
– Incalziera o vor face in perioada: 20 – 26 martie,
– Perioada cu cele mai mari recueri: 26 martie – 2 aprilie,
– Si vor finaliza cu o noua campanie: 2 – 9 aprilie.

GearBest sarbatoreste 4 ani

Cei de la Gearbest s-au dezvoltat destul de mult in cei patru ani, iar pentru rezolvarea taxelor vamale celor care comanda din Europa si-au deschis depozite si aici. Produsele care sunt disponibile in aceste depozite le gasiti aici si aici.

In promotia aniversara (26 martie- 2 aprilie) vom putea gasi: telefoane Xiaomi sub pretul de $90, ceasuri Smart cu functie de telefon la pretul de $10, Xiaomi 4K Action Camera sub pretul de $99.99 sau reducere de 25% la drona DJI Mavic Pro ($799). 

Link-ul campaniei este https://www.gearbest.com/m-promotion-active-403.html unde daca veti fi atenti veti observa inca cateva produse care vor intra la reducere si preturile acestora:
– TV Box Tanix TX3 Max – la repturl de 37 USD (vezi link aici),
– Drone DarkMax 220mm FPV Racing – la repturl de 129 USD (vezi link aici).

Nu uitati, reducerile propriuzise vor incepe pe 26 Martie, iar daca esti interesat trebuie sa ai in vedere faptul ca este necesar sa-ti faci cont pe gearbest.com

PS. Concursul il puteti acesa AICI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.