Samsung Galaxy Note9 va fi lansa pe data de 9 August

Samsung a anunta ieri un eveniment de lansare pentru un nou membru al familiei Galaxy, iar eu sunt 100% convins ca este vorba despre Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9 se va lansa pe data de 9 AugustDaca vreti sa va convingeti ca noul Note9 va fi vedeta in cadrul acestui eveniment, puteti sa va uitati la postarea video a celor de la Samsung si o sa observati noul S-Pen. Daca mai vreti un motiv, ce spuneti despre data pe care cei Samsung a ales-o pentru lansare:.9 august (de la Note9).

Si daca nici acum nu suntesti convinsi, haideti sa ne uitam in ce luna au lansat Note8 (23 August 2017).

Despre specificatii gasiti o groaza de zvonuri pe internet: baterie de 4000mAh, ecranul cu breton/notched, senzor de amprenta pe ecran (ma indoiesc), insa eu unul nu ma astept la schimbari majore fata de Note8. Trebuie sa ne asteptam sa vedem lucruri pe care le-au corectat si pe care le-au adus ca noutate pe S9 (in comparatie cu S8): pozitia senzorului de amprenta, sunetul stereo Dolby Atmos, camera duale inclusiv pozitia acestora, emoji VR si un S-Pen cu functii sporite. 

Revenid la evenimentul de lasare, acesta va avea loc in Brooklyn, New York la ora locala 11am EST (ora 18:00 ora Romaniei) si va fi transmis in live streaming pe toate platformele samsung: news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com si www.samsung.com/galaxy.

PS. Sunt tare curios daca si cu cat va scadea pretul lui Note8 dupa aceasta lansare (acum pretul este 3.572 lei la eMAG).

(sursa)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.