Samsung Galaxy Note9 va fi lansa pe data de 9 August

Samsung a anunta ieri un eveniment de lansare pentru un nou membru al familiei Galaxy, iar eu sunt 100% convins ca este vorba despre Galaxy Note9.

Samsung Galaxy Note9 se va lansa pe data de 9 AugustDaca vreti sa va convingeti ca noul Note9 va fi vedeta in cadrul acestui eveniment, puteti sa va uitati la postarea video a celor de la Samsung si o sa observati noul S-Pen. Daca mai vreti un motiv, ce spuneti despre data pe care cei Samsung a ales-o pentru lansare:.9 august (de la Note9).

Si daca nici acum nu suntesti convinsi, haideti sa ne uitam in ce luna au lansat Note8 (23 August 2017).

Despre specificatii gasiti o groaza de zvonuri pe internet: baterie de 4000mAh, ecranul cu breton/notched, senzor de amprenta pe ecran (ma indoiesc), insa eu unul nu ma astept la schimbari majore fata de Note8. Trebuie sa ne asteptam sa vedem lucruri pe care le-au corectat si pe care le-au adus ca noutate pe S9 (in comparatie cu S8): pozitia senzorului de amprenta, sunetul stereo Dolby Atmos, camera duale inclusiv pozitia acestora, emoji VR si un S-Pen cu functii sporite. 

Revenid la evenimentul de lasare, acesta va avea loc in Brooklyn, New York la ora locala 11am EST (ora 18:00 ora Romaniei) si va fi transmis in live streaming pe toate platformele samsung: news.samsung.com/global, www.samsungmobilepress.com si www.samsung.com/galaxy.

PS. Sunt tare curios daca si cu cat va scadea pretul lui Note8 dupa aceasta lansare (acum pretul este 3.572 lei la eMAG).

(sursa)

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.