Reduceri de ziua eMAG 2018 – 17 ani

Chiar inainte de Mos Nicolae, vor incepe reducerile la eMAG pentru cei 17 ani de existenta. Deci maine dimineata, 4 Decembrie, eMAG implineste 17 ani si “face cinste cu extra reduceri de 10.000.000 lei”.

Reduceri de ziua eMAG 2018 - 17 ani

Reduceri de ziua eMAG 2018 – 17 ani

Ca in fiecare an, asa cum am fost obisnuiti, vor fi oferte si reduceri bune la eMAG, deci o noua sansa pentru cei care au ratat promotiile de Black Friday ­čÖé .

Oferta eMAG de 17 ani

Daca nu vreti sa pierdeti cele mai bune reduceri care vor fi afisate maine, va recomand sa va faceti un cont pe eMAG (daca nu aveti deja unul ­čÖé ), sa completati date de livrare si metoda de plata, sa va adaugati in cos sau la favorite produsele pe care doriti sa le achizitionati, sa instalati aplicatia de mobil pentru ca este posibil ca ofertele sa fie afisate mai repede pe mobil (asa cum s-a intamplat de Black Friday).

In comanda pe care o vei face trebuie sa folosesti codul special eMAG17ANI, dar mai multe informatii gasesti in ghidul de cumparaturi pe care il gasiti accesand adresa: https://www.emag.ro/guide/ghid-de-cumparaturi-emag-17-ani.

La fel ca in anii trecuti, valoarea pusa la bataie de eMAG pentru reduceri este de 10 milioane de lei, iar fiecare produs va beneficia de cate un card cadou (un procent din valoarea comenzii), ca si in anii trecuti (2017, 201620152014).

Informatii generale privind cardurile cadou de la eMAG, le poti afla de la adresa http://www.eMAG.ro/info/cardul-cadou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.