ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s

ADATA a anunta astazi lansarea noilor SSD-uri Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s.

ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gbs

ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gbs

Acestea vin echipate cu TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash de ultima generatie si cu o multime de alte specificatii, noul model SU750 ofera performante de top si fiabilitate, fiind o alegere excelenta pentru utilizatorii care doresc un upgrade accesibil.

Noul SU750 ofera capacitati de stocare mai mari, de 256 GB, 512 GB si 1 T, iar cu SLC Caching, unitatile pot atinge viteze de citire/scriere de pana la 550/520MB pe secunda.In plus SU750 este rezistent la socuri si vibratii (1500G/0.5ms), oferind astfel o protectie mai buna a datelor.

Tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting code permite SSD-urilor SU750 sa detecteze si sa remedieze erorile, pentru a asigura integritatea datelor.

Odata cu achizitionarea unui SSD SU750, utilizatorii pot descarca gratuit SSD Toolbox si Migration Utility. – SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze SSD-urile SU750, oferind informatii legate de starea unitatii, nivelul de uzura si despre durata de viata.
– Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care efectueaza mutarea datelor de pe un HDD pe SSD, deoarece permite backup simplu si direct, precum si migrarea datelor, inclusiv a sistemului de operare.

Momentan nu sunt informatii despre pret sau despre disponibilitatea acestora in magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.