ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s

ADATA a anunta astazi lansarea noilor SSD-uri Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gb/s.

ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gbs

ADATA lanseaza SSD-urile Ultimate SU750 2.5” SATA 6Gbs

Acestea vin echipate cu TLC (Triple-Level Cell) 3D NAND Flash de ultima generatie si cu o multime de alte specificatii, noul model SU750 ofera performante de top si fiabilitate, fiind o alegere excelenta pentru utilizatorii care doresc un upgrade accesibil.

Noul SU750 ofera capacitati de stocare mai mari, de 256 GB, 512 GB si 1 T, iar cu SLC Caching, unitatile pot atinge viteze de citire/scriere de pana la 550/520MB pe secunda.In plus SU750 este rezistent la socuri si vibratii (1500G/0.5ms), oferind astfel o protectie mai buna a datelor.

Tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check) error correcting code permite SSD-urilor SU750 sa detecteze si sa remedieze erorile, pentru a asigura integritatea datelor.

Odata cu achizitionarea unui SSD SU750, utilizatorii pot descarca gratuit SSD Toolbox si Migration Utility. – SSD Toolbox permite utilizatorilor sa monitorizeze si sa gestioneze SSD-urile SU750, oferind informatii legate de starea unitatii, nivelul de uzura si despre durata de viata.
– Migration Utility este util in special pentru utilizatorii care efectueaza mutarea datelor de pe un HDD pe SSD, deoarece permite backup simplu si direct, precum si migrarea datelor, inclusiv a sistemului de operare.

Momentan nu sunt informatii despre pret sau despre disponibilitatea acestora in magazine.

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.