Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit

Ieri, Samsung a lansat noua serie de telefoane Galaxy S10 si Galaxy Fold, iar impreuna cu acestea au fost anuntat si alte device-uri din seria Galaxy: Galaxy Watch Active, un Galaxy Fit si castile Galaxy Buds.

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii


Utilizatorii pun bunăstarea lor generală în centrul tuturor deciziilor pe care le iau cu privire la viața lor, astfel că sunt în căutare de accesorii care să îi ajute să fie cât mai activi și să aibă un stil de viață echilibrat. Fiecare are propria modalitate de a-și atinge obiectivele. Suntem încântați să prezentăm noua noastră gamă de accesorii care se vor integra perfect în viața celor preocupați de starea lor generală de sănătate.


DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Communications din cadrul Samsung Electronics

Sincer eu nu sunt fan ceasuri in general si smartwatch-uri in special. Consider ca este inc un device careuia trebuie sa-ti duc grija, mai ales la incarcat, insa sunt foarte mult persoane care utilizeaza un astfel de device, iar Samsung stie acest lucru si isi mareste gama de ceasuri inteligente cu Galaxy Watch Active. Acesta vine cu un design nou, sportiv, subtire, usor si versatil.

Galaxy Watch Active_Watchfaces

Galaxy Watch Active_Watchfaces

Cu ce vine nou Galaxy Watch Active:
Monitorizarea tensiunii arteriale foarte precisa folosind aplicatia My BP Lab, aplicatie dezvoltata impreuna cu Universitatea din California, San Francisco
Stress Tracker este o aplicatie cu ajutoarul caruia poti monitoriza nivelul de stres cu ajutorul lui Galaxy Watch Active. Cu aceasi aplicatie puteti sa faceti exercitii de respiratie.
Controlul obiectivelor de fitness – Galaxy Watch Active tine detecteaza automat cand alergati, mergeti cu bicicleta, vasliti sau incepeti o sesiune intensa de cardio. Puteti sa va implicati in peste 39 de activitati, sa va stabiliti obiective zilnice si sa va monitorizati progresul.

Galaxy Watch Active este compatibil cu Android si iOS si include si aplicatii precum Under Armor, Spotify si Strava In plus puteti sa va folosi vocea care e recunoscuta de Bixby pentru a controla Galaxy Watch Active, a apela sau a trimite mesaje fara sa folositi telefonul.

Specificatii Galaxy Watch Active

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii wa

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii

Galaxy Fit si Galaxy Fit e sunt concepute in special pentru pasionatii de fitness, de la alergatorii ocazionali la sportivii de performanta.

Galaxy Fit si Galaxy Fit e permit o monitorizare usoara si intuitiva. Acestea incep automat sa va urmareasca activitatea atunci cand mergeti, alergati, mergeti cu bicicleta, vasliti, folositi trainerul eliptic sau incepeti o sesiune intensa de cardio. De asemenea, puteti selecta din mai mult de 90 de activitati diferite in aplicatia Samsung Health de pe telefon, iar Galaxy Fit / Galaxy Fit e va incepe automat sa monitorizeze sesiunea de workout aleasa. In plus mai este disponibila functia de analiza imbunatatita a somnului si cea de gestionare a stresului.

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit si fit e

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit si Fit e

Veti primi alerte si mesaje sau puteti verifica bara de widget-uri cu informatii sincronizate direct de pe smartphone precum alarma, calendarul sau vremea, fara sa fie nevoie sa verificati telefonul. Ambele dispozitive sunt rezistente la apa 5ATM, astfel incat puteti sa le luati si la dus sau la piscina.

Specificatii Galaxy Fit si Galaxy Fit e

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii fit

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii fit

Castile AKG fara fir Galaxy Buds, din puctul meu de vedere, sunt cele mai interesante device-uri dintre cele anuntate pana acum pentru seria Galaxy. Gandite sa fie foarte confortabile, usor de controlat, cu un sunet clar, in plus sunt de dimensiune compacta.

Galaxy Buds_White

Galaxy Buds_White

Enhanced Ambient Sound va permite sa auziti clar ce se intampla in mediul inconjurator, chiar si in timp ce castile sunt in urechi, astfel incat sa ramaneti constienti si de ce se intampla in exterior, timp in care puteti sa apelati pe cineva sau sa ascultati melodiile preferate. Microfonul Adaptive Dual utilizeaza un microfon interior si unul exterior in fiecare casca, astfel incat puteti sa va folositi vocea atat in medii linistite, cat si in medii zgomotoase.

Bateria lui Galaxy Buds este facuta sa reziste pana la sase ore de streaming Bluetooth si pana la cinci ore de apeluri. In plus, carcasa ofera o incarcare wireless de pana la sapte ore si ofera castilor Galaxy Buds 1,7 ore de utilizare printr-o incarcare rapida de doar 15 minute. Cu incarcarea wireless si Wirelless PowerShare intre device-uri puteti obtine o incarcare rapida de la Galaxy S10.

In perioada de precomanda pentru Galaxy S10, castile Galaxy Buds vin la pachet gratuit, deci putem spune linistiti ca vor aparea in magazine pe data de 8 martie. 🙂

Specificatii Galaxy Buds 

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii buds

Samsung a lansat si castile Galaxy Buds, un nou Galaxy Watch Active si bratarile Galaxy Fit specificatii buds

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.