Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S5e

Samsung Electronics a anuntat astazi tableta Galaxy Tab S5e, ceva mai subtire si mai usoara, cu un ecran de 10,5 inci si cu o baterie de capacitate mai mare.

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e

Mai sunt doar cateva zile pana la evenimentul de lansare a lui S10, iar Samsung lanseaza tableta ultra-portabila Galaxy Tab S5e, cu un cadru de metal de 5,5 mm, care cantareste doar 400g.


Tab-ul S5e este o tableta premium, un design elegant si specificicatii puternice, care are un pret foarte bun. Pentru utilizatorii care doresc sa fie conectati tot timpul si sa duca la sfarsit cat mai multe task-uri – dar si un ecran mare, pentru o experienta deplina, Tab S5e le va satisface pe deplin cerintele”.


DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT & Mobile Communications Samsung Electronics

Durata de viata a bateriei de 7040 mAh rezista pana la 14,5 ore, Tab S5e fiind optimizata pentru performanta de lunga durata, oferindu-va libertatea de a naviga, de a reda continut video sau de a va juca.

Tab-ul S5e este prima tableta Samsung cu noul Bixby 2.0 incorporat, fiind suficient de “inteligenta” pentru a juca rolul de hub pentru toate device-urile pe care le aveti in casa. Poti porni televizorul si luminile in acelasi timp cu Quick Command, care va permite sa personalizati mai multe actiuni printr-o singura comanda, folosind o singura comanda vocala. In plus noua tableta Samsung este compatibila cu Samsung DeX.

Ecranul este AMOLED de 10,5 inci cu un raport de 16:10 si margine ingustata ce ofera un raport ecran-corp-telefon de 81.8%. Sunetul este oferit de boxe Quad (Dolby Atmos si sunet de la AKG) care au incorporata tehnologia stereo de rotire automata pentru un sunet puternic, sunet care se adapteaza in functie de modul in care tineti tableta (portrait/landscape).

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e-culori

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e-culori

Este disponibila intr-o gama larga de culori, inclusiv argintiu, negru si auriu, iar daca veti achizitiona Tab S5e veti avea pentru primele 4 luni gratuit YouTube Premium, YouTube Music si YouTube Gaming. Chiar si Spotify ofera abonament premium gratuit de pana la 3 luni pentru membri noi.

Tab-ul S5e va fi disponibil pe piete selectate, inclusiv in SUA, Germania si alte tari incepand cu al doilea trimestru din 2019, iar pretul va pleca de la 420 de euro , iar varianta cu LTE se estimeaza ca va ajunge la pretul de 480 euro.

Spacifiactii Samsung Galaxy Tab-ul S5e

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e-specificatii1

Samsung lanseaza tableta Galaxy Tab S5e-specificatii

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.