Review Tastatura de gaming mecanica Redragon Mitra RGB Black (K551RGB-1-BK)

A trecut ceva vrema de cand v-am promis ca va voi povesti despre noua tastatura de gaming mecanica a pustiului meu, un Redragon Mitra RGB Black. Astazi i-a venit randul.

Review Tastatura de gaming mecanica Redragon Mitra RGB Black (K551RGB-1-BK)

Review Tastatura de gaming mecanica Redragon Mitra RGB Black (K551RGB-1-BK)

Noua achizitie nu a venit ca urmare a unei probleme aparuta la vechea tastatura, Redragon Dyaus K509 cu ilumintare RGB, ci pur si simplu pustiul si-a dorit o tastatura mecanica. Asa ca eu m-am pricopsit cu o tastatura de gaming care in afara de putin praf care s-a adunat pe ea este ca si noua.

Redragon Mitra RGB este o tastatura spectaculoasa, cu 104 taste mecanice, cu iluminare led RGB si cu switch-uri Outemu Blue rezistente pana la 50 milioane apasari, tastatura pe care am reusit sa o prind de BF la pretul de 179,99 de lei.

Chiar daca vorbim despre o tastatura mecanica entry-level, materialele folosite sunt de calitate, iar faptul ca avem o tastatura compacta care cantareste 1kg spune multe. Greutatea ajuta la stabilitate si la precizia tastarii atunci cand esti concentrat la joc si iti vine sa ai ciocane in loc de degete. ­čÖé

Daca ne uitam la descriere mai observam cateva detalii interesante: toate tastele sunt fara conflict (n-key rollover), cursa de apasare taste de 2mm, keycaps-uri rezistente datorita procesului Double-shot injection, 12 taste multimedia, tasta windows poate fi dezactivata in timpul jocurilor sau conector USB placat cu aur. Nu-i rau delod, nu?

Ca pe majoritatea tastaturilor de gaming cu RGB si pe Redragon Mitra gasim moduri de iluminare super, dar cel mai bine vedeti despre acestea in video-ul de pe canal.

Tastatura Mecanica de Gaming Redragon Mitra RGB Black

Concluzii:
Dupa cateva luni de cand este ultilizata intens, tastatura Redragon Mitra se comporta ca la inceput, iar switch-urile Outemu Blue si keycaps-urile arata la fel ca atunci cand am scos tastatura din cutie. Deci nu prea am ce sa-i reprosez, poate doar faptul ca nu are palm rest sau ca este cam zgomotoasa. Dar na, este o tastatura mecanica.

Redragon Mitra RGB este o tastatura pe care clar o recomand cu placere, mai ales ca are un pret foarte bun (239 de lei la PCGarage sau 269 la eMAG), chiar daca acum nu mai are aplicata reducerea de black friday.Nu sti niciodata cand apar o noua oferta.

poti da sfoara in tara...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Tumblr
Tumblr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.