Acer Nitro 5 si Nitro 7 noile notebook-uri de gaming ai seriei

Tot la New York, Acer a anuntat cele mai noi netbook-uri din seria Nitro: Nitro 7 si Nitro 5, echipate cu Windows 10, placi grafice NVIDIA GeForce GTX si cu un nou ecran FullHD cu o rata de refresh de 144Hz.

Acer Nitro 5 si Nitro 7 noile notebook-uri de gaming ai seriei

Acer Nitro 5 si Nitro 7 noile notebook-uri de gaming ai seriei

Noul Acer Nitro 7 este un dispozitiv ideal pentru jucatorii obisnuiti cu un sasiu metalic nou, elegant si subtire, cu o grosime de doar 19,9 mm. Ecranul full HD de 15,6 inci la o rata de refresh de 144 Hz, cu un timp de raspuns de 3 ms. Procesorul este un Intel Core i7 din a 9-a generatie, iar placa grafica NVIDIA GeForce GTX. Memoria RAM este de tip DDR4 si poate ajunge pana la  32GB , iar pentru stocare  Nitro7 dispune de doua sloturi pentru SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe utilizand tehnologia NVMe in RAID 01 si un HDD de pana la 2TB.

Laptopurile actualizate Nitro 5 au un ecran Full HD IPS cu diagonala de 17,3″ sau de 15,6″ si un raport ecran-carcasa de 80%.. La fel ca si Nitro 7 si Nitro 5 combina un procesor Intel Core i7 din a 9-a generatie si cele mai recente placi grafice NVIDIA GeForce GTX.

Si la stocare situatia este asemanatoare, cu SSD-uri M.2 Gen 3×4 PCIe care utilizeaza tehnologia NVMe in RAID 01 si pana la 32GB de memorie DDR4 RAM. Pe langa porturile HDMI 2.0, USB Type-C 3.2 Gen 1, Nitro 5 dispune si de conectiivtate Gigabit Wi-Fi 5 cu tehnologie 2×2 MU-MIMO.

Pentru racire, ambele modele sunt dotate cu ventilatoare duble, plus tehnologia Acer CoolBoost si un port de evacuare dual ce a fost conceput pentru a mentine Nitro 7 rece in timpul sesiunilor de joc extinse. CoolBoost mareste viteza ventilatorului cu 10% si raceste procesorul si placa grafica cu 9% mai mult decat in modul automat.

Racirea coponentelor poate fi monitorizata si administrata cu NitroSense, o aplicatie accesibila cu o singura atingere a tastei NitroSense.

Si calitate audio este imbunatatita, oferind gamerilor o experienta cu adevarat multidimensionala prin adoptarea tehnologiilor avansate de optimizare a sunetului Waves MaxxAudio. MaxxDialo este un amplificator inteligent care ajuta separarea vocii in joc de muzica si efecte sonore. In acelasi timp, MaxxVolume ofera volum maxim si claritate fara distorsiuni si imbunatateste chiar si detaliile sonore cele mai subtile din fiecare joc.

Notebook-urile de gaming Nitro 7 vor fi disponibile in EMEA din luna iunie, la preturi incepand de la 1,199 euro, iar Nitro 5 vor fi disponibile in EMEA din luna mai, la preturi incepand de la 999 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.