Samsung a lansat telefonul Galaxy XCover 4s

Samsung a lansat Galaxy XCover 4s, cel mai recent telefon din seria Galaxy XCover, rezistent la socuri, apa si praf, cu o camera mai performanta, de 16MP si de un procesor imbunatatit, telefon care va fi disponibil in Romania incepand cu luna august a acestui an.

Samsung a lansat telefonul XCover 4s-1

Samsung a lansat telefonul XCover 4s


La Samsung vrem sa oferim cea mai bună experienta pentru utilizatorii nostri, indiferent de conditiile lor de munca. XCover 4s este un exemplu perfect pentru asta: imbina inovatia Samsung intr-o forma robusta care le permite celor care lucreaza sau se joaca în medii extreme sa profite la maximum de device-ul lor.”


Alexandru Costache, Head of Product Management Romania si Bulgaria

Galaxy XCover 4s este un telefon rezistent la socuri, apa si praf, fiind certificat IP68 si testat în conformitate cu standardul militar american MIL-STD 810G.

Acesta vine cu imbunatatiri fata de versiunea anterioara. Cu un ecran HD de 5 inchi, un procesor de Octa 1.6GHz, 3GB de RAM si un spatiu de stocare extins de 32 GB, dublu fata de modelul mai vechi.

Si camera foto a fost îmbunatatita, de 16MP si F1.7, camera care accepta functionalitatea Quick Launch, permitand realizarea de fotografii printr-un dublu click pe butonul HOME.

XCover 4s are instalat cea mai recenta versiune de Android 9 (Pie), avand incluse serviciile pe care le regasim pe modelele de top ale seriei Galaxy, cum ar fi Samsung Pay. In plus, o data cu lansarea lui Galaxy XCover 4s Samsung reintroduce Xcover key, care permite utilizatorilor sa-si personalizeze aplicatiile pe care le folosesc cel mai des; de la activarea LED-ului Torch Light la declansarea camerei foto, totul se poate face printr-o singură apasare a unui buton.

Galaxy XCover 4s va fi disponibil in Romania incepaând cu august 2019, iar pretul (neoficial) va fi de 300 euro.

Specificatii Samsung Galaxy XCover 4s
Display 5.0” HD TFT
Camera frontală/ din spate (Principala) 16MP F1.7
(Frontala) 5MP F2.2
Body 145.9 x 73.1 x 9.7mm
AP Lassen-O 
(Octa, 2 x 1.6GHz + 6 x 1.6GHz)
Memorie 3 GB RAM
32 GB Stocare internă
Micro SD Până la 512GB
Baterie 2,800mAh detasabila
Sistem de operare Android 9.0 (Pie)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.