Samsung a lansat Galaxy Tab S6

Samsung a anuntat astazi Galaxy Tab S6, o noua tableta cu un S Pen regandit, care imbunatateste creativitatea si productivitatea, plus functie de control de la distanta si incarcare fara fir, la fel ca pe Galaxy Note 9.

Samsung a lansat Galaxy Tab S6

Samsung a lansat Galaxy Tab S6

In ziua de azi, inspiratia poate veni in orice moment, iar creativii si profesionistii au nevoie de un dispozitiv capabil sa tina pasul cu imaginatia lor, completându-le in acelasi timp stilul de viata aglomerat. Galaxy Tab S6 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a-si da frâu liber creativitatii cu ajutorul unui device cu specificatii premium, rezultat al tehnologiei de ultima ora cu care Samsung i-a obisnuit.


DJ Koh, presedinte si CEO al diviziei IT & Electronics, Samsung Electronics

Cum spuneam, Galaxy Tab S6 are un S Pen nou, gandit la inceput ca un instrument pentru scris si desenat, dar care intre timp a evoluat, iar acum are functii suplimentare. Datorita functiei de control de la distanta BLE (inclusiv functia S Pen Air) si incarcare fara fir, noul S Pen permite sa faceti poze/selfie-uri si videoclipuri sau sa controlati continutul multimedia pe care il creati chiar si atunci când tableta nu este aproape de voi. In plus, S Pen-ul se incarca fara fir si are o autonomie de pâna la 10 ore dupa doar 10 minute de incarcare.

Samsung a lansat Galaxy Tab S6-2

Samsung a lansat Galaxy Tab S6

Notitele scrise mana pot fi convertite in text digital si exportate in formate precum Microsoft Word cu un singur clic. Puteti, de asemenea, sa notati sau sa schitati rapid in timp ce vizionati un videoclip prin ajustarea ferestrei Samsung Notes, functie special gandita pentru multitasking.

Display-ul montat pe Galaxy Tab S6 este Super AMOLED de 10,5 inci alaturi de sunetul AKG si Dolby Atmos, iar camera este duala cu Ultra Wide (camp vizual de 123 de grade), in premiera pe o tableta, intr-un corp compact, subtire de 5,7 mm.

Specificatii Samsung Galaxy Tab S6
Display 10.5” WQXGA, Super AMOLED
Culoare Mountain Gray, Cloud Blue, Rose Blush
Dimensiune, greutate 244.5 x 159.5 ×5.7mm, 420g 
Camera 8MP(Front), 13MP + 5MP (Rear)
Memorie + Stocare 6GB + 128GB or 8GB +256GB , MicroSD (Up to 1TB) 
AP 7nm processor (1×2.8GHz, 3×2.4GHz , 4×1.7GHz)
Baterie Tabletă 7,040mAh[1], Fast Charging
S Pen 0.35mAh
Connectivitate Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, MIMO, Wi-Fi Direct,
Bluetooth® 5.0
GPS GPS + GLONASS, Beidou, Galileo
Senzori Optical Fingerprint Sensor, Accelerometer, Gyro Sensor,
Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, RGB Light Sensor
MIC 2 MICs
Video Recording: UHD 4K (3840×2160) @ 30fps
Playback: UHD 8K (7680 x 4320) @ 30fps
Audio 4 speakers sound by AKG, Dolby Atmos®
Accesorii Book Cover Keyboard, Book Cover, POGO Charging Dock, S Pen

Nu lipseste Samsung DeX cu o versiune imbunatatita, care impreuna cu Galaxy Tab S6 ofera o experienta asemenatoare cu cea de pe un PC/Laptop. Activarea se poate face cu o tasta functionala DeX de pe noul Book Cover al lui Galaxy Tab S6, puteti deschide si inchide DeX doar prin apasarea unei taste. Tastatura vine cu functionalitate imbunatatita, inclusiv un suport pentru S Pen, touch pad si taste noi.

Pentru securitate, impreuna cu Knox, Samsung introduce amprenta digitala pentru prima data pe o tableta.

Cei care vor comanda un Tab S6 sa vor bucura de muzica pe Spotify Premium, aplicatie pentru care vor primii trei luni de free trial sau sa vizioneze videoclipurile pe YouTube Premium, fara reclame, patru luni de free trial.

Samsung a lansat Galaxy Tab S6-1

Samsung a lansat Galaxy Tab S6

Galaxy Tab S6 vine in culorile Mountain Gray, Cloud Blue si Rose Blush. Inca nu stim nimic de pret insa s-a anutat ca Tab S6 va fi disponibila in magazine si online la inceputul lunii septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.