Samsung a lansat Galaxy Watch Active2

Samsung a prezentat astazi Galaxy Watch Active2, cel mai nou device din portofoliul de smartwatch-uri Galaxy.

Samsung a lansat Galaxy Watch Active2

Samsung a lansat Galaxy Watch Active2


Piata smartwatch-urilor se afla intr-o crestere exponentiala, iar noi suntem incântati sa ne extindem continuu prezenta in aceasta categorie de produse, intr-un mod nou si inovativ. Cu Galaxy Watch Active2 am creat un device care va permite utilizatorilor sa preia controlul asupra sanatatii si bunastarii lor si le va permite integrarea perfecta in ecosistemul Galaxy, facându-le astfel viata mult mai usoara.


DJ KOh, presedinte si CEO al diviziei IT & Mobile Communications, Samsung Electronics.

Galaxy Watch Active2 este gandit sa fie nu doar foarte elegant, dar si usor customizabil in functie de nevoile utilizatorului. Galaxy Watch Active2 vine in doua dimensiuni diferite: 44mm si 40 mm in diametru si in doua stiluri: aluminiu usor cu o banda Fluoroelastomer (FKM) si otel inoxidabil premium cu curea din piele. Acesta vine cu o curea standard de 20 mm, atat pentru versiunea de 44mm, cat si pentru cea de 40mm.

Pentru a face navigarea mult mai usoara si pentru a maximiza dimensiunea ecranului, Galaxy Watch Active2 vine cu un nou upgrade la cadranul rotativ, care devine digital pe ecranul Super AMOLED, facand mult mai usoara alegerea aplicatiilor preferate. In plus, interfata One UI actualizata ofera o experienta de navigare simpla si intuitiva. Functia My Stylear permite personaliza ceasul Galaxy Watch Active2 in una din cele din cinci modele de culori diferite.

Galaxy Watch Active2 functioneaza ca un ghid personal pentru sanatatea si bunastarea utilizatorului, oferind sfaturi relevante care pot ajuta la imbunatatirea stilului de viata, cum ar fi dieta, planul de exercitii, sanatatea mintala, somnul si multe altele.

Pentru exercitii, Galaxy Watch Active2 poate urmarii manual mai mult de 39 de antrenamente, sapte dintre ele fiind activate automat, inclusiv alergatul, mersul pe jos, ciclismul, inotul, antrenamentele dinamice.

Cu ajutorul functia Running Coach, functie care a primit un update (are sapte programe diferite de alergare), se poate monitoriza ritmul de alergare in timp real. Galaxy Watch Active2 vine cu noi senzori pe spate, care citesc semnalele mult mai repede, astfel inca utilizatorul primeste sfaturi in timp real.

Cu ajutorul aplicatiei Samsung Health poti urmariti nivelul de stres in timp real. In plus, Galaxy Watch Active2 ofera acces la programe de meditatie ghidata cu ajutorul aplicatiei Calm, acum disponibila in engleza, germana si spaniola. Algoritmii imbunatatiti de analiza a somnului va ajuta sa va imbunatatiti somnul in general, in asa fel incât sa fiti pregatiti pentru o noua zi.

Galaxy Watch Active2 cu conectivitate LTE permite efectuarea sau primirea de apeluri chiar si pe ceas, iar notificarile din social media sunt accesibile printr-o singura atingere de ecran astfel incat sa puteti alege cu ce tip de continut vreti sa interactionati. Mai mult, acum chiar puteti viziona un scurt videoclip sau un trailer direct pe Active2 sau puteti utiiza traducere vocala in timp real in peste 16 limbi.

Cand Galaxy Watch Active2 este asociat cu smartphone-ul Galaxy, Watch Camera Controller de pe Galaxy Watch Active2 va permite efectuarea de fotografii sau de videoclipuri, sa vedeti imagini direct pe ceas, sa comutati intre camera de pe fata sau de pe spate, sa setati un cronometru si apoi sa verificati fotografia sau video-ul final. De asemenea, se poate utiliza Wireless PowerShare de pe smartphone-ul Galaxy pentru a va incarca smartwatch-ul intr-un mod usor si intuitiv.

Categorie Specificatie
Culoare Aluminiu: Cloud Silver, Aqua Black, Pink Gold cu Fluoroelastomer (FKM)
Otel inoxidabil: Silver, Black, Gold with Leather strap
Dimensiuni & Greutate Carcasa de aluminiu –44mm models: 44 x 44 x 10.9T, 30g
Carcasa de aluminiu –40mm models: 40 x 40 x 10.9T, 26g
Carcasa de otel inoxidabil –44mm models: 44 x 44 x 10.9T, 44g
Carcasa de otel inoxidabil –40mm models: 40 x 40 x 10.9T, 37g
* Modelul LTE este disponibil numai in otel inoxidabil
Display Modelele de 44mm: 1.4-inch (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+
Modelele de 40mm:1.2-inch (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+
Curea 44mm models: 20mm interchangeable
40mm models: 20mm interchangeable
Baterie 44mm models: 340mAh 
40mm models: 247mAh
Chipset Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
Sistem de operare Tizen
Memorie 768MB + 4GB, *1.5GB + 4GB
*doar modelel LTE 
Conectivitate LTE*, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC
A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou [1]
* Conectivitate LTE disponibila numai la modelele LTE
Senzor Monitorizarea frecventei cardiace (cu 8 fotodiode), 
Electrocardiograma (EKG), Accelerometru (pâna la 32g), 
Giroscop, Barometru, Lumina ambientala
incarcare WPC- incarcare wireless 
Durabilitate 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Compatibilitate Android: Android 5.0 sau variante mai recente, RAM 1.5GB sau mai mult
iOS: iPhone 5 sau variante mai recente, iOS 9.0 sau variante mai recente

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.