IFA 2019 – Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret C250i

Acer lanseaza la IFA 2019 proiectorul LED portabil C250i, primul din lume cu mod auto-portret. In plus, C250i are proiectare din unghiuri multiple, conectivitate wireless, rezolutie Full HD si o baterie care dureaza pana la 5 ore.

IFA 2019 - Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret

IFA 2019 – Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret

Acer a anuntat in cadrul conferintei de presa next@acer noile proiectoare wireless LED portabile C250i cu orientare multi-angle, fara stand si cu primul mod auto-portret din lume, pentru a oferi utilizatorilor o modalitate facila de a proiecta continut de pe smartphone, oricand si oriunde.

Noul Acer C250i este un proiector super usor, dar cu multe puncte forte in ceea ce priveste vizualizarea din mai multe unghiuri, rezolutia, durata de viata a bateriei si usurinta generala de utilizare.


Cu C250i, Acer continua sa aduca produse inovatoare pe piata de proiectoare. Noul model se caracterizeaza printr-un design creativ, care permite proiectia din mai multe unghiuri, fara stand sau trepied, dar si un mod unic auto-portret pentru partajarea continutului de pe smartphone.


Victor Chien, Presedinte Digital Display Business, Acer Inc

Acer C250i accepta proiectia din unghiuri multiple, fara stand, datorita designului sau unic. Acest design este elegant, economiseste spatiu, oferind utilizatorilor flexibilitate deplina pentru proiectarea continutului de pe ecran pe pereti, tavane si pe orice suprafata dorita, fara a necesita un stand sau un trepied.

Odata instalat, utilizatorii pot roti proiectorul pentru a gasi cel mai bun unghi pentru vizualizarea continutului pe perete sau tavan; orientarea verticala accepta proiectii orizontale pe perete si activeaza modul auto-portret. Acest mod inovator permite utilizatorilor sa proiecteze fara fir sesiuni video, utilizand intreaga suprafata de proiectie, fara zone negre in lateral.

Atat utilizatorii Android cat si cei iOS se pot conecta la C250i fara fir, pentru o experienta fara cabluri si fara effort, acasa sau in deplasare. Modulul LED al noului C250i ofera o durata de viata de pana la 30.000 ore, o gama larga de culori compatibila 100% NTSC, luminozitate 300 ANSI si un raport de contrast de 5.000:1. C250i poate fi utilizat si ca incarcator portabil pentru telefon. Difuzoarele Bluetooth integrate ale proiectorului sunt evaluate la 5 watt, oferind un sunet de cea mai buna calitate la vizionarea de filme sau emisiuni TV.

IFA 2019 - Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret-C250i

IFA 2019 – Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret-C250i

Conectivitate:
-wireless,
– port standard HDMI
– Porturile USB Type-C si Type-A accepta iesire video pentru smartphone si PC si sunt 100% plug and play. Portul USB Type-A permite redarea multimedia directa de pe o unitate USB.

IFA 2019 - Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret-PL1

IFA 2019 – Acer lanseaza primul proiector din lume cu mod auto-portret-PL1

Pe langa C250i, Acer a anuntat si noile proiectoare laser din seria PL1 (PL1520i / PL1320W / PL1220), destinate spatiilor expozitionale de dimensiuni medii, evenimentelor, targurilor sau salilor de sedinte. Dispozitivele sunt proiectate pentru a necesita operatiuni reduse de intretinere, functionare continua 24/7, fiind echipate cu un modul LED care dureaza pana la 30.000 de ore.

Proiectoarele din seria PL1 sunt ideale pentru proiectarea wireless si in aplicatii de business, precum publicitate, panouri de anunturi, redare video in holuri si multe altele. Pentru un plus de durabilitate, noile produse sunt evaluate IP6X cu un motor optic sigilat si suporta proiectie la 360 de grade si portret, precum si reglarea unghiului imaginii din 4 colturi.

Acer C250i va fi disponibil in EMEA din luna ianuarie a anului urmator, la preturi incepand de la 539 euro.
Acer PL1520i va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepand de la 1499 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.