IFA 2019 – motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli

Motorola lanseaza motorola one zoom, cu un design din sticla cu aspect satinat si un sistem de patru camere de 48 megapxeli.

IFA 2019 - motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli2

IFA 2019 – motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli

motorola one zoom este dotat cu un senzor de camera de 48 megapxeli, cu lentile ultra-wide cu unghi de 117º, cu tehnologia Quad Pixel, Dual OIS (Optical Image Stabilization), software pentru vedere nocturna, cu lentile telephoto dedicate de 8 mega pixeli si altele cu un unghi ultra-wide de 16 mega pixeli si beneficiind de capabilitati AI, motorola one zoom redefineste capabilitatile de fotografiere pentru aceasta gama de telefoane inteligente.

De asemenea, telefonul este dotat cu OIS (Optical Image Stabilization), tehnologie care mentine stabilitatea lentilelor pentru ca instantaneele sa fie clare, gata de postat. Modul Night Vison foloseste tehnologia de software unica de la Motorola pentru a crea imagini nocturne intense, fara granulatii, in culori vii si de o claritate uluitoare.

IFA 2019 - motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli3

IFA 2019 – motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli3

Camera telephoto de 8 mega pixeli a lui motorola one zoom ofera o focalizare optica de 3 ori mai mare (10x hybrid zoom), care permite captarea detaliilor de la distanta, pastrand calitatea imaginii care se pierde, in mod normal, cu un zoom digital. Functia OIS ajuta ca fotografiile focalizate total sa ramana clare si fara pete de estompare.

Camera de adancime de 5 mega pixeli functioneaza impreuna cu camera principala pentru a estompa automat fundalul. Ulterior, intensitatea estomparii din fundal se poate modifica, pentru ca poza sa fie perfecta.

Camera de 25 de mega pixeli pentru selfie, integrata in smartphone-ul motorola one zoom, este completata de tehnologia Quad Pixel pentru a livra o sensibilitate la lumina de patru ori mai buna.

IFA 2019 - motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli4

IFA 2019 – motorola one zoom cu un sistem de patru camere de 48 megapxeli

Ecran lui motorola one zoom este un OLED de 6.4-inch Max Vision cu rezolutie Full HD (1080p), ecran care integreaza si un cititor de amprente inteligent , iar bateria este de 4000 mAh. Telefonul beneficiaza si de functia Face Unlock.

motorola one zoom are o carcasa din sticla (pe spate satinata 3D)  cu margini rotunjite, fiind disponibil in 3 optiuni de culori cu model gradient, Electric Gray, Cosmic Purple si Brushed Bronze. Acesta va fi disponibil incepand cu 1 octombrie in Romania, la un pret de 1,999 ron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.