IFA Berlin 2019 – Acer ConceptD Pro, Swift 3 si Swift 5

Acer anunta la IFA 2019 noua serie ConceptD Pro de notebook-uri plus noile Acer Swift 3 si Swift 5.
Da, ati ghicit. In aceasta perioada (6-11 septembrie) la Berlin se desfasoara IFA 2019, expozitia de electronice pentru consumatorii individuali. 

ConceptD_9_Pro

ConceptD_9_Pro

Noua serie ConceptD Pro se extinde, iar pe langa notebook-uri echipate cu procesoare Intel din generatia a 9-a si placi grafice NVIDIA Quadro care suporta ray-tracing în timp real si capabilitati AI avansate, Acer aduce si gama de monitoare PANTONE, create special pentru designeri, cu noul monitor ConceptD CM2241W.

ConceptD 9 Pro se afla in topul seriei Pro fiind un notebook inovator pentru creatie, gratie balamalelor Ezel Aero Hinge de tip CNC. Acest lucru permite rotirea, extinderea si inclinarea ecranului 4K (3840 x 2160) de 17,3 inci, pentru o colaborare convenabila intre membrii echipei. Ecranul este validat PANTONE si acopera 100% din gama de culori Adobe RGB cu o precizie de culoare Delta E <1 inegalabila.

 Notebook-urile ConceptD 9 Pro sunt echipate cu procesoare Intel Core pana la i9 din a 9-a generatie, pentru performante premium si grafica pana la NVIDIA Quadro RTX 5000 orientata spre AI / deep learning, simulari de inginerie si mari studiouri de animatie care necesita putere, flexibilitate si compatibilitate. Un stylus EMR Wacom este inclus si se ataseaza magnetic la ConceptD 9 Pro.

Acesta ofera o capacitate de utilizare uriasa si control rapid si precis cu 4.096 niveluri de sensibilitate la presiune. Pe lânga schitare si desen, utilizatorii pot lua notite sau evidentia zone cheie in timp ce dezvolta concepte impreuna. ConceptD 9 Pro face parte din programul RTX Studio.

ConceptD_7_Pro

ConceptD_7_Pro

ConceptD 7 Pro este echipat cu un ecran 4K de 15,6 inci, Acer ConceptD 7 Pro este proiectat pentru performante mobile puternice si face parte din programul RTX Studio. Cu o grosime de doar 17,9 mm si o greutate de doar 2,1 kg, designul sau elegant il face perfect pentru utilizatorii care isi doresc echilibru intre putere si portabilitate. Dispune de un procesor Intel Core pâna la i7 din a 9-a generatie pentru sarcini de lucru cu consum intens, iar optiunile grafice puternice NVIDIA Quadro RTX 5000 sunt ideale pentru dezvoltatorii de software, ingineri si studiouri profesionale de proiectare care necesita putere, flexibilitate si compatibilitate testata cu toate aplicatiile software profesionale certificate. in plus, ConceptD Palette ofera o interfata UI prietenoasa, pentru ajustarea rapida a profilurilor de culoare preferate si monitorizarea sistemului de control.

ConceptD_5_Pro

ConceptD_5_Pro

ConceptD 5 Pro face parte din programul RTX Studio si este disponibil cu optiuni de ecran IPS de 15,6 si 17,3 inci, ambele cu o rezolutie uimitoare 4K UHD, perfecta pentru proiectare CAD complexa, animatie si simulari de orice fel. Procesoare Intel Core pâna la i7 din a 9-a generatie si grafica pâna la NVIDIA Quadro RTX 3000 sunt de asemenea incluse pentru arhitecti, designeri 3D, producatori de efecte speciale si mici studiouri de design. Un sasiu metalic premium confera durabilitate, iar afisajul validat PANTONE este construit pentru creatori, cu o gama larga de culori care se potriveste cu 100% din spatiul de culoare Adobe RGB, pentru o replicare precisa a culorilor.

ConceptD_3_Pro

ConceptD_3_Pro

ConceptD 3 Pro este cel mai accesibil membru al seriei ConceptD Pro, destinat nativilor digitali precum fotografi, studenti la design industrial, designeri de interior si grafica, precum si expertilor in social media, precum streamerii YouTube. Echipat cu procesoare Intel Core pâna la i7 din a 9-a generatie si grafica NVIDIA Quadro T1000, ConceptD 3 Pro permite utilizatorilor sa isi proceseze toate materialele cu o reproducere de culoare precisa in timp ce ruleaza confortabil la mai putin de 40 dB. Conceput pentru a fi usor de utilizat in deplasare, utilizatorii se pot conecta cu ajutorul unui cititor de amprenta prin Windows Hello, pentru acces usor si mai sigur.

ConceptD 5 si ConceptD 3 sunt notebook-uri destinate creatorilor care apreciaza designul atemporal. Cu procesoare Intel Core pâna la i7 din a 9-a generatie, noul ConceptD 5 are optiuni de ecran de 15 sau 17 inci si a fost actualizat cu placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2060 pentru cei in cautarea puterii si a mobilitatii. ConceptD 3 are un design elegant, cu finisaj alb si ruleaza silentios, astfel incât utilizatorii sa se poata concentra doar pe activitatile lor. Grafica NVIDIA GeForce GTX 1650 asigura multa putere din mers, pentru a completa creatiile profesionale cu viteza si precizie.

ConceptD_CM2241W_01

ConceptD_CM2241W_01

Noul ConceptD CM2241W este un monitor elegant, ideal pentru utilizatorii care doresc sa adauge un ecran extern la statia de lucru. Este echipat cu rame subtiri, elegante, ofera o precizie excelenta a culorilor si suporta 99% din gama de culori Adobe RGB, precum si vizualizare fluida, cu o rata de refresh de pâna la 75 Hz.

Acer Swift 5, cel mai usor notebook de 14 inci din lume
Acer Swift 5 cu ecran de 14 inci este cunoscut ca fiind cel mai usor din clasa sa, cu un sasiu realizat dintr-o combinatie perfecta intre aliaje magneziu-lithium si magneziu-aluminiu. Cea mai recenta versiune cântareste doar 990 grame cu optiunea grafica discreta NVIDIA® GeForce® MX250 sau chiar mai putin cu grafica actualizata Intel® Iris® Pro, si o grosime de doar 14.95 mm. Ecranul are o rama ingusta pe trei laturi si un raport ecran-sasiu de 86,4%.
Cu un procesor Intel Core pâna la i7-1065G7 din generatia 10 si un spatiu maxim de stocare de 512GB pe un SSD PCIe Gen 3×4, utilizatorii obtin performante puternice si o calitate excelenta a culorilor pe ecranul tactil IPS Full HD de 14 inci. Swift 5 are un conector USB 3.1 tip C cu functie completa care accepta Thunderbolt™ 3, dual-band Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) si suporta Windows Hello printr-un cititor de amprenta integrat.

Proiectat pentru profesionisti in miscare, Swift 5 este un laptop usor si puternic, cu o durata de viata a bateriei de pâna la 12,5 ore pentru productivitate zilnica. Swift 5 suporta incarcarea rapida, oferind pâna la 4,5 ore de utilizare cu o singura incarcare de 30 de minute. Utilizatorii se pot autentifica prin simpla atingere a cititorului de amprente incorporat prin Windows Hello, pentru acces usor si mai sigur.

Swift_3

Swift_3

Acer Swift 3, un portabil elegant si puternic 
Notebook-ul elegant si usor Acer Swift 3 are un ecran IPS Full HD de 14 inci, este disponibil in culori steel gray si millennial pink si cântareste doar 1,19 kg. Swift 3 incorporeaza multa putere in sasiul sau subtire de 15,95 mm cu un procesor Intel Core i7-1065G7 din generatia 10, grafica Intel Iris Plus si, optional, NVIDIA GeForce MX250, pentru ca totul sa functioneze la viteza optima.
Acesta include, de asemenea, pâna la 512GB spatiu de stocare pe un SSD PCIe Gen 3×4, 16GB LPDDR4X RAM, Thunderbolt 3 si dual-band Intel Wi-Fi 6, pentru o experienta wireless mai fluida si mai placuta, ceea ce il face un laptop ultra-portabil, supraincarcat pentru lucru si joaca. Furnizeaza pâna la 12,5 ore de viata a bateriei si ofera functii de incarcare rapida: o incarcare de 30 de minute poate oferi 4 ore de functionare in conditii de redare video.
Potrivit atât pentru munca, cât si pentru jocuri, Swift 3 aduce la viata imagini si videoclipuri prin utilizarea unor rame subtiri de 4,37 mm si un raport ecran-sasiu de 84%. Pentru o imbunatatire suplimentara a culorilor, Swift 3 include si Acer Color Intelligence™ si Acer ExaColor Technology pentru imagini vii, imbunatatite.

Aspire_C_22_C22-960_Aspire_C_24_C24-960_03

Seria Acer Aspire C, dispozitivul all-in-one potrivit pentru intreaga familie
Cu un design elegant si care economiseste spatiu, dispozitivele all-in-one ultra-subtiri Acer Aspire C de 6,8 mm1 ofera un aspect elegant si o multime de caracteristici practice, atât pentru studenti cât si pentru intreaga familie. Produsele sunt disponibile cu optiuni de ecran IPS Full HD de 27 inci, 24 inci si 22 inci, toate alimentate de procesoare Intel Core generatia 10 si grafica discreta optionala NVIDIA MX130. Cu un spatiu de stocare amplu de pâna la 1TB prin intermediul unui SSD1 M.2 NVMe si pâna la 2TB pe un HDD de 2,5 inci, plus 32GB memorie DDR4-2666, seria Aspire C este ideala pentru multipli utilizatori, cu o gama larga de nevoi.
Confidentialitatea este protejata prin optiunea de a inchide obturatorul camerei web1 atunci când aceasta nu este utilizata si un port de iesire HDMI ofera optiunea pentru un al doilea ecran. Exista patru porturi USB 3.1 Gen 11 pentru conectarea perifericelor, oferind flexibilitate pentru a raspunde nevoilor si cerintelor specifice, cum ar fi tiparirea, jocurile si utilizarea unui mouse sau tastatura pentru scrierea unor documente mai complexe. Atât ochii tineri, cât si cei obositi sunt protejati cu Acer Vision Care, o serie de tehnologii precum Acer Bluelight Shield care reduce expunerea la lumina albastra, pentru un plus de confort.

Preturi si disponibilitate
ConceptD 9 Pro va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepând de la 5499 euro.
ConceptD 7 Pro va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepând de la 2599 euro.
ConceptD 5 Pro va fi disponibil in EMEA din luna decembrie, la preturi incepând de la 2599 euro.
ConceptD 3 Pro va fi disponibil in EMEA din luna noiembrie, la preturi incepând de la 1499 euro.
Noul ConceptD 5 va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepând de la 1999 euro.
ConceptD 3 va fi disponibil in EMEA din luna octombrie, la preturi incepând de la 1199 euro.
Acer Swift 5 va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepând de la 899 euro.
Acer Swift 3 va fi disponibil in EMEA din luna septembrie, la preturi incepând de la 599 euro.
Seria Acer Aspire C va fi disponibila in EMEA din luna decembrie, la preturi incepând de la 649 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.