GENIUS X este periuta ORAL-B cu Inteligenta Artificiala

Ieri am fost la o lansare mai atipica, dar care tine totusi de tehnologie. Cei de la Oral-B au lansat GENIUS X, prima periuta de dinti electrica cu Inteligenta Artificiala.

GENIUS X este periuta ORAL-B cu Inteligenta Artificiala

GENIUS X a fost dezvoltata impreuna cu medici stomatologi si cu ajutoarul rezultatelor studierii a mii de stiluri de periaj dentar pentru a evalua stilul individual al fiecaruia si pentru a ghida utilizatorul sa dezvolte obiceiuri de ingrijire orala mai bune.


 “Fiecare pacient este unic, de aceea cautam si dezvoltam solutii care se pot adapta fiecarui individ. Oral-B ofera pacientilor o experienta excelenta si personalizata fara ca ei sa fie nevoiti sa schimbe felul in care isi periaza dintii pentru a obtine cele mai bune rezultate in ingrijire orala. Aceste lucruri fac din noul GENIUS X un produs cu adevarat inovator“.


Dr. Leslie Winston, Director of Global Professional & Scientific Relations and Clinical Research, Procter & Gamble.

Pentru ca stiul de periaj este diferit de la persoana la persoana, Inteligenta Artificiala urmareste obiceiurile de periaj dentar si transmite feedback personalizat despre zonele care necesita mai multa atentie, pentru rezultate imbunatatite.

Practic Oral-B GENIUS X cu Inteligenta Artificiala recunoaste modul de periaj al utilizatorului, ajutandu-l sa presteze un periaj cat mai corect si mai complet.

GENIUS X se conecteaza la telefon prin bluetooth, iar pe telefon poti instala aplicatia Oral-B (include Oral-B Funzone si cronometru Disney Magic), pentru monitorizare.

Cand vine vorba de periaj, cu GENIUS X poti configura 6 programe pentru o “curatare 3D”, cu 40000 pulsatii/min si 8800 oscilatii/min.

Oral-B GENIUS X are o carcasa eleganta pentru calatorii, care incarca in acelasi timp bateria periutei si pe cea a unui dispozitiv cu conectare USB, precum telefonul mobil. Este deja disponibila in magazine, in alb, negru, rose gold, iar pretul la eMAG este de 1199 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.