Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700

Acer anunță extinderea gamei de dispozitive ConceptD cu noi notebook-uri cu Windows 10 și o stație de lucru.

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700


Extindem linia noastră ConceptD cu noi notebook-uri convertibile, pentru a sprijini profesioniștii în activitățile lor de creație. Ideale pentru profesioniștii care creează lucrări 2D și 3D, suntem încântați să extindem linia cu aceste noi instrumente puternice, care pot să ajute și mai mulți creatori.


Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc.

Seria ConceptD 7 Ezel este echipată cu balamaua Ezel de la Acer, care permite cinci moduri de utilizare, astfel că este mai ușor pentru designeri să colaboreze, să împărtășească și să dea viață ideilor. Stația de lucru ConceptD 700, elegantă și robustă, a fost construită pentru a face față cu ușurință fluxurilor de lucru cu conținut dens ale creatorilor.

ConceptD 7 Ezel Pro și ConceptD 7 Ezel folosesc balamaua Ezel de la Acer care permite cinci moduri de utilizare, modul de partajare, modul ”floating”, modul ”stand”, modul ”pad” sau modul ecran.  Seria ConceptD 7 Ezel este un bun înlocuitor pentru desktop, portabil și ideal pentru creatorii care vor să deseneze, să finalizeze o lucrare și să facă o prezentare pe un singur dispozitiv.

Noile netbook-uri au ecrane 4K IPS (rezoluție 3840 x 2160), care ating peste 8 milioane de pixeli si cu un scor de luminozitate înaltă de 400 nit. Monitoarele au și tehnologii integrate de corecție de culoare și au fost testate și calibrate pentru a oferi o fidelitate ridicată în reproducerea culorilor din sistemul PANTONE Matching System (PMS).

Aceasta asigură o reproducere realistă a culorilor, cu o gamă de culori Adobe RGB 100% și o acuratețe a culorii de Delta E <2. Interfața de utilizator Palette ConceptD ușurează gestionarea profilurilor de culoare și a setărilor de sistem.

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700-stilus

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700-stilus

Monitoarele tactile ale noilor notebook-uri oferă o experiență naturală de scriere cu ajutorul pen-ului EMR Wacom inclus, care asigură un control rapid și precis. Dispozitivele EMR redau perfect fluiditatea cernelii și reprezintă o îmbunătățire a tehnologiei active capacitive. Nu necesită baterie și oferă o precizie sporită, timp de răspuns mai bun, rezoluție, sensibilitate la presiune și durabilitate.

Ecranele seriei ConceptD 7 Ezel sunt realizate din sticlă Gorilla Glass 6 și sunt rezistente la cădere. De asemenea, au un filtru anti-reflexie, astfel încât imaginile se pot vedea cu ușurință atunci când dispozitivul este utilizat în aer liber sau în lumină puternică.

ConceptD 7 Ezel este echipat cu un procesor serie H Intel Core de până la generația 10, care va fi disponibil curând, grafică NVIDIA GeForce RTX, până la 32 GB de memorie DDR4 și SSD-uri NVMe PCIe de până la 2 TB.

ConceptD 7 Ezel Pro este dotat cu un procesor Intel Xeon, grafică NVIDIA Quadro RTX, suport de memorie ECC și Windows 10 Pro.

Alte caracteristici pe care le oferă atât ConceptD 7 Ezel Pro, cât și ConceptD 7 Ezel sunt două porturi Thunderbolt 3, un slot de card SD, un port DisplayPort 1.4, un port HDMI 2.0 și un touchpad fin de sticlă.

ConceptD 7 Ezel are un design elegant, complet alb, cu o finisare cu oxidare cu micro-arc, pentru mai multă putere și rezistență la coroziune și oxidare. De asemenea, are înveliș rezistent la pete și la zgârieturi. De asemenea, notebook-ul a fost proiectat să se mențină rece și fără zgomot; produce mai puțin de 40dB (echivalent cu nivelul de zgomot dintr-o bibliotecă) și își păstrează performanța înaltă de calcul și grafică.

ConceptD 7 Ezel Pro va fi disponibil în EMEA la prețuri începând de la 2.999 euro, iar ConceptD 7 Ezel la prețuri începând de la 2.499 euro.

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700-pc

Acer anunta notebook-urile convertibile din seria ConceptD 7 Ezel și stația de lucru ConceptD 700-pc

Stația de lucru ConceptD 700, cu design elegant de inspirație scandinavă, include un finisaj alb, un capac de inspirație lemnoasă și colțuri line, rotunjite. Pentru puterea de procesare noua statie se bazează pe un procesor Intel Xeon E și plăci grafice până la NVIDIA Quadro RTX 4000, memorie DDR4 până la 64 GB 4x DIMM 2666 MHz, opțiuni de stocare rapidă precum SSD PCIe M.2 integrat alături de patru sectoare interne de stocare care suportă HDD de 2.5 inch și de 3.5 inch.

ConceptD 700 folosește trei ventilatoare de răcire eficiente pentru a atrage aerul prin panoul frontal cu tipar triunghiular, asigurând apoi circulația acestuia prin toată carcasa (funcționează cu un zgomot de numai 40 dBA). Pentru a menține zona de lucru curată și funcțională, stația de lucru oferă încărcare wireless rapidă pentru smartphone-uri în partea superioară, plus facilitate de gestionare a cablurilor și un suport de cască de tip pop-out, care se poate culisa atunci când nu este utilizat.

Pentru a asigura funcționarea eficientă a sistemului, utilizarea CPU, GPU și a memoriei se poate monitoriza cu ușurință prin instrumentul intuitiv ConceptD Palette, cu un indicator de sănătate care semnalează problemele care necesită depanare. Pentru securitatea fizică, un lacăt și o alarmă la intruziune ajută la prevenirea furtului și a accesului neautorizat.

ConceptD 700 va fi disponibil în EMEA din luna martie, la prețuri pornind de la 1.699 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.