PC Garage lansează proiectul educaţional Şcoala de Hardware

PC Garage lansează pe canalul de YouTube o serie de emisiuni LIVE interactive si educative, sub numele de Şcoala de Hardware. Acestea vor avea un format interactiv și educativ, fiind adresate copiilor, abordând toate subiectele de interes din sfera hardware.

PC Garage lansează un proiect educaţional Şcoala de Hardware

PC Garage lansează un proiect educaţional Şcoala de Hardware

Emisiunea educativă „Școala de Hardware” se va difuza live în fiecare zi de joi, de la ora 15:00, începând cu data de 2 aprilie, pe canalul de YouTube PC Garage unde Mădălin, Răzvan și Daniela, alături de diverși invitați speciali, vor discuta despre tot ce înseamnă hardware, de la PC-uri și laptopuri, până la mouse-uri și tastaturi.

Astfel, toate componentele unui sistem de calcul vor beneficia de câte o transmisie live, în cadrul căreia Mădălin, Răzvan și Daniela vor explica pentru cei mici, în termeni pe care să-i înțeleagă, rolul fiecăreia și cum interacționează una cu cealaltă.

De asemenea, vor fi incluse și mici lecții de istorie a calculatorului, care vor include printre altele informații despre datele de apariție ale primului procesor, primei plăci de bază sau primei unități de stocare și despre impactul pe care l-au avut ele. De exemplu, primul PC a apărut în anul 1981, urmat de primul laptop în 1985 și de prima tabletă în 1987.

Mai multe informații despre acest proiect sunt disponibile pe pagina oficială PC Garage.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.