moto g8 power cu baterie de 5.000 mAh este disponibil in Romania la pretul de 999 de lei

Motorola anunță disponibilitatea telefonului de buget moto g8 power în România, telefon cu sistem variat de camere foto, o baterie de 5.000 mAh care oferă cam 3 zile de utilizare.  moto g8 power poate fi comandat de la prețul de 999 ron.

moto g8 power cu baterie de 5.000 mAh este disponibil in Romania la pretul de 999 de lei

moto g8 power cu baterie de 5.000 mAh este disponibil in Romania la pretul de 999 de lei

Telefonul a fost anuntat in luna februarie a acestui an (2020) si are un design rezistent la apă, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, 64 GB spațiu de stocare, interacțiunile exclusive Moto Experiences și cu o versiune Android-10 curată, fără bloatware. In plus, moto g8 power are difuzoare stereo cu Dolby audio.

Baterie de 5.000 mAh a telefonului asigură o autonomie de trei zile, timp în care poți asculta muzică timp de 188 de ore sau vizionarea a peste 21 de ore de film.

În plus,  este pregătit și pentru crearea de conținut variat. Camera de pe moto g8  power este de 16 MP cu focalizare rapidă și autofocus pentru detectarea feței, care surpinde în cadru de patru ori mai mult în comparație cu lentilele standard, fotografierea este una aparte, foarte ușoară și rapidă.

Obiectivul telephoto al camerei, cu rezoluție înaltă, surprinde detalii la distanță mare păstrând calitatea incredibilă a imaginii, iar camera Macro Vision este ideală pentru fotografierea unor prim-planuri incredibile, de 5 ori mai aproape. Camera frontală cu tehnologie Quad Pixel face ca selfie-urile să fie gata de urcat pe Instagram, datorită fotografiilor clare și culorilor vii.

  Cu acest sistem inteligent, sunetul este cu 50% mai intens pentru o experiență audio clară. În plus, filmele, serialele sau jocurile depășesc realitatea pe ecranul incredibil de 6.4 ”Max Vision.

moto g8 power este disponibil în România, prin Altex, la prețul recomandat de 999 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.