Motorola lanseaza in Europa moto g pro cu propriul stylus

Noul telefon moto g pro este primul smartphone Motorola cu propriul stylus. In plus, este echipat cu o cameră triplă de 48MP cu funcții AI și tehnologie Quad Pixel, si o baterie de 4.000 mAh.

 

Motorola lanseaza in Europa moto g pro cu propriul stylus

Motorola lanseaza in Europa moto g pro cu propriul stylus

Cu ajutorul stylus-ului poti edita poze, lua notițe, face schițele artistice, copia texte și chiar marcarea capturilor de ecran. Utilizatorii din zona de business pot folosi stylus-ul pentru a copia de exemplu un grafic dintr-un raport într-un email sau într-un PowerPoint. Aplicația Moto Note se lansează automat odată cu activarea stylus-ului, fără a fi necesară deblocarea telefonului.

moto g pro este echipat cu un sistem triplu de camere cu funcții AI, cu senzorul principal de 48MP oferă fotografii mai clare și mai luminoase de 12 MP, folosind tehnologia Quad Pixel. Chiar și în întuneric, fotografiile vor avea culori vii și o claritate uimitoare cu modul Night Vision. Mulțumită funcției de autofocus cu laser ultra-rapid, subiectul este pus în evidență instant.

Camera de acțiune dedicată permite înregistrarea videoclipurilor cu unghi ultra-wide în modul landscape, încadrând de patru ori mai multă acțiune chiar și atunci când telefonul este utilizat în poziție verticală. În plus, camera Macro Vision evidențiază orice detaliu și aduce utilizatorul de cinci ori mai aproape de subiect. Iar pentru selfie-urile perfecte pentru Instagram, camera frontală de 16MP oferă fotografii clare, în culori vii, cu ajutorul tehnologiei Quad Pixel.

moto g pro este alimentat de o baterie de 4.000 mAh proiectată să dureze până la două zile cu o singură încărcare (poti asculta până la 143 ore de muzică sau viziona 19 ore de emisiuni și filme).

moto g pro rulează Android 10, are un ecranul de 6.4″ Max Vision, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 665 și 4 GB RAM, 128 GB pentru spașiu de stocare, difuzoare stereo duale cu sistemul audio de la Dolby si vine echipat cu Near Field Communication (NFC) utilizat pentru sistemul de plăți. In plus, noul telefon de la Motorola este rezistent la apă mulțumită designului hidrofug care protejează telefonul în interior și la exterior.

Moto g pro urmează să fie disponibil în Europa începând cu luna iunie, la prețul recomandat de 329 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.