ADATA lanseaza 2 noi memorii SSD-FALCON și SWORDFISH

ADATA anunță lansarea a două noi memorii de stocare de tip SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280: ADATA FALCON și SWORDFISH. Ambele SSD-uri fiind construite cu memorie 3D NAND Flash și suport pentru interfața PCIe Gen3x4 pentru a oferi performanțe excelente și fiabilitate sporită.

ADATA lanseaza 2 noi memorii SSD-FALCON și SWORDFISH

ADATA lanseaza 2 noi memorii SSD-FALCON și SWORDFISH

SSD-ul ADATA FALCON foloseste interfața PCIe Gen3x4, este echipat cu memorie 3D NAND Flash si  oferă viteze de citire/scriere de până la 31000/1500 MB/s. Are o capacitate de la 256GB la 2TB, și dispune de SLC caching inteligent, buffer de memorie și citire/scriere random de 180/180K. FALCON este dotat și cu un radiator termic din aliaj de aluminiu pentru disiparea căldurii.

Ca și în cazul FALCON, noul SSD ADATA SWORDFISH este echipat cu memorie 3D NAND Flash și utilizează interfața PCIe Gen3x4. SWORDFISH oferă viteze de citire/scriere susținute de până la 1800/1200MB/s, precum și SLC caching, buffer de memorie și citire/scriere aleatorie 4K de 180/180K IOPS. SSD-ul este disponibil cu capacități cuprinse între 250GB și 2TB. Și ssd-ul SWORDFISH este echipat cu un radiator din aliaj de aluminiu.

Ambele modele au suport pentru tehnologia LDPC (Low-Density Parity-Check), putand detecta și corecta erorile pentru a asigura integritatea datelor si de criptare AES 256-bit care oferă posibilitatea de a asigura datele stocate pe SSD sub parole.

Atât ADATA FALCON, cât și SWORDFISH sunt susținute de o garanție de 5 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.