Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLED

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii game de televizoare QLED 4K, a gamei Crystal UHD, precum și a televizoarelor lifestyle, care includ două game noi pentru țara noastră – The Serif și The Frame.

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLED

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLED

Televizoarele din noua gamă vin cu funcții avansate de interconectivitate și utilizare intuitivă; utilizatorii pot accesa remote televizorul și îl pot conecta cu ușurință la telefonul mobil, acesta integrându-se astfel perfect în activitățile de zi cu zi.


Ne aflăm într-o nouă eră a display-urilor inteligente, motiv pentru care am înglobat în noua gamă întreaga noastră expertiză în ceea ce privește calitatea imaginii, design-ul revoluționar și experiența audio excepțională în ceea ce înseamnă cea mai puternică gamă de televizoare lansată de Samsung până acum. Utilizatorii români vor putea să aleagă televizorul care se potrivește stilului lor de viață, beneficiind de aceeași experiență inteligentă și imersivă, indiferent de alegerea lor.


Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics Romania si Bulgaria.

Samsung oferă o varietate de televizoare din gama QLED – gamă premium care s-a extins cu 50%, pentru a răspunde nevoilor consumatorilor, astfel încât aceștia să găsească acel televizor compatibil cu locuința și cu stilul lor de viață, preferințele de consum și contextului.

Tehnologia AI Upscaling utilizează Procesorul Quantum 4K prin care analizează automat conținutul, îl convertește la o rezoluție mai bună, redându-l la calitate 4K, indiferent de sursa acestuia. Tehnologia Quantum Dot oferă 100% volum de culoare, ceea ce înseamnă culori vibrante, atât în scenele întunecate, cât și în cele luminoase. Funcția Adaptive Picture asigură o calitate impecabilă imaginii, indiferent dacă televizorul se află într-o cameră luminoasă sau întunecată. Cu ajutorul funcției Remote Access, vă puteți transforma televizorul în parte integrantă a spațiului de muncă de acasă, putând accesa conținutul de pe calculator direct pe televizor. Funcția Multi View împarte televizorul în două părți, redând simultan atât conținutul pe care îl vizionați pe televizor, cât și cel de pe telefonul mobil. Mai mult decât atât, prin Tap View, utilizatorii pot să afișeze conținutul de pe telefonul mobil pe televizor, atingând pur și simplu telefonul de televizor.

Gama QLED 4K 2020 cuprinde modelele Q60T, Q70T, Q80T, Q90T și Q95T disponibile acum pe piața comercială din România în dimensiuni de la 43 inci (109cm) până la 85 inci.

În afară de seria QLED 4K, Samsung a lansat în 2020 și televizoarele din gama Crystal UHD, pentru a  oferi consumatorilor mai multe opțiuni accesibile și pentru a avea la dispoziție o paletă largă de televizoare din care îl pot alege pe cel potrivit pentru ei.

Televizoarele din gama Crystal UHD dispun de Crystal Display, care asigură optimizarea culorilor, astfel încât să puteți observa chiar și cele mai mici detalii. 4K UHD depășește rezoluția FHD având cu de 4 ori mai mulți pixeli, ceea ce înseamnă imagini mult clare și bogate în detalii.

Datorită Samsung One Remote, puteți să controlați televizorul și multe alte dispozitive cu o singură telecomandă. Aceasta controlează toate dispozitivele externe compatibile care sunt conectate prin detectare automată, fără să fie necesară o configurație suplimentară. Iar prin intermediul Smart Hub, aveți acces la aplicațiile, jocurile, emisiunile TV, filmele voastre preferate, toate pe același televizor. Mai mult decât atât, puteți vizualiza orice fel de fișier, fie foto, video sau muzică, stocate pe un dispozitiv de memorie extern.

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLED-The Serif

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLED-The Serif

În același timp, Samsung anunță și lansarea televizoarelor lifestyle – The Serif și The Frame. Conform unui studiu la nivel european, 98% dintre mileniali declară că ar plăti pentru produse premium care se pot personaliza și astfel integra cu ușurință într-o locuință. Samsung răspunde acestei nevoi și lansează cele două televizoare care se îmbină perfect cu decorul casei și care ies în evidență datorită design-ului cu totul deosebit. Cele două televizoare dispun de tehnologia QLED, care se traduce prin claritatea imaginii și calitate superioară a sunetului, alături de funcțiile deja enumerate anterior: Quantum Dot, AI Upscaling, Adaptive Picture etc.

Fiind diferit de un televizor convențional, The Serif se integrează perfect cu mediul ambiental și poate fi așezat oriunde în locuință. Chiar și fără suport, poate fi amplasat în orice încăpere, pe podea, pe o masă sau pe un raft; se îmbină cu decorul și arată ca o operă de artă. Atunci când este oprit, acesta afișează la alegere imagini inspirate din natură, care pot fi găsite în Ambient Mode; de asemenea, utilizatorii pot alege ca ecranul să afișeze informații despre dată sau știrile principale ale zilei. The Serif vine în două culori: Cloud White și Cotton Blue și variante de dimensiuni: 43, 49, respectiv 55 inci.

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLEDThe Frame

Samsung anunță lansarea comercială în România a noii sale game de televizoare QLEDThe Frame

Cu volum al culorii de 100% și contrast Dual LED, The Frame aduce imaginile la viață cu detalii și textură incredibile. Când este închis, The Frame poate fi personalizat și transformat într-o operă de artă – în loc de ecranul negru, utilizatorii pot alege orice imagine pentru fundal, un tablou sau o pictură celebră, din perioada clasică până la cea contemporană. Acestea pot fi descărcate din Art Store, care dispune de o colecție variată de opere de artă – iar casa voastră se va transforma instant într-o galerie de artă. Mai mult decât atât, pentru a putea fi integrat perfect în design-ul locuinței, utilizatorii pot alege o ramă personalizată pentru acesta – în funcție spațiul în care este așezat, de desgin-ul încăperii sau de lucrările de artă preferate ale utilizatorilor.

Televizoarele sunt disponibile comercial în România începând din luna aprilie pe www.Samsung.com/ro și la parteneri.

Samsung a primit, în urma verificărilor de specialitate asigurarea din partea Underwriters Laboratories (UL), o instituție de top în domeniul siguranței științifice din SUA, că televizoarele sale QLED 4K (65Q90T) nu prezintă „risc fotobiologic la expunerea luminii LED” și certificarea pentru „siguranța ochilor” de la Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE) din Germania. Samsung devine astfel prima companie din industria televizoarelor care primește certificarea de specialitate care dovedește că televizoarele sale QLED nu prezintă nici un pericol fotobiologic LED, bazat pe clasificările standardelor IEC (Comisia Internațională Electrotehnică) pentru siguranța fotobiologică și pentru protecția ochilor.

Samsung oferă și o gamă nouă de soundbars din seria Q, compatibilă cu televizoarele QLED, care completează experiența similară unui cinema în propria sufragerie. Funcția Adaptive Sound asigură claritate chiar și pentru cele mai subtile detalii audio, în așa fel încât să auziți vocile chiar și la volume reduse. Pentru cei care își doresc experiența oferită de boxe, Samsung dispune de gama Party Audio, caracterizată de sunet bidirecțional, un bas puternic și modul Karaoke, pentru cele mai reușite petreceri în confortul propriei case.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.