Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming Predator

Acer își extinde portofoliul de gaming cu noi desktop-uri, monitoare și accesorii Predator

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming


Noile noastre dispozitive de gaming sunt echipate cu unele dintre cele mai inovatoare și puternice tehnologii disponibile la momentul actual. Din poziția de lider global în industria de gaming, ne străduim să ajutăm jucătorii să obțină un avantaj asupra adversarilor cu sisteme și dispozitive robuste, bogate în caracteristici, care împing limitele de performanță, ușurință de utilizare și confort.


Jerry Kao, Co-COO la Acer

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-X25-Standard_01

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-X25-Standard_01

Monitorul Predator X25 de 24,5 inci, este FullHD (1920 x 1080), are o rata de refresh de 360 Hz si este echipat cu cele mai noi procesoare NVIDIA G-SYNC. În plus, Predator X25 își poate regla automat luminozitatea și temperatura de culoare în funcție de lumina ambientală. Cu LightSense, Predator X25 detectează cantitatea de lumină ambientală din mediul de vizionare și își ajustează automat setările de luminozitate pentru a maximiza confortul vizual. AdaptiveLight ajustează automat lumina de fundal a monitorului pentru a se potrivi cu lumina ambientală din încăpere, în timp ce ProxiSense le reamintește jucătorilor să facă o pauză după un interval de timp prestabilit. Din punct de vedere ergonomic, monitorul poate fi reglat cu înclinare de la -5 până la -25 grade, pivotare +/- 30 grade, reglarea înălțimii până la 4,7 inci și pivotare +/- 90 grade.

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming Predator-XB273U-GS-Standard_02

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming Predator-XB273U-GS-Standard_02

Acer lansează patru noi monitoare din seria Predator XB3: Predator XB323QK NV de 31,5 inchi, Predator XB273U GS de 27 inci și Predator XB273U GX plus Predator XB253Q GZ de 24,5 inci.

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming Predator-XB323QK-NV-Standard_01

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming Predator-XB323QK-NV-Standard_01

Toate sunt certificate ca fiind compatibile cu NVIDIA G-SYNC, au rate de refresh de până la 240 Hz și rezoluție până la 4K UHD și oferă o experiență de joc fără întreruperi și unghiuri largi de vizualizare de 178 grade. DisplayHDR  400 acceptă imagini uimitor de luminoase, cu un contrast ridicat și acuratețe a culorilor, iar timpul de răspuns de până la 0,5 ms (G to G) în overdrive reduce drastic motion-blur-ul.

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-Orion-9000-PO9-920-Standard_03

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-Orion-9000-PO9-920-Standard_03

Noul Predator Orion 9000 (P09-920) oferă performanțe extreme, răcire avansată și upgradabilitate ușoară, este echipat cu procesoare până la Intel Core™ i9 Extreme Edition, grafică NVIDIA® Geforce RTX 2080 Ti în SLI, până la trei HDD-uri de 3,5 inch și două SSD-uri de 2,5 inch cu un dock USB 3.2 Gen2 Type-C hot-swap pentru SSD/HDD. Trei ventilatoare Predator FrostBlade de 4,7 inci asigură cu până la 16% mai mult flux de aer și cu 55% mai multă presiune statică în comparație cu generațiile anterioare, în timp ce procesorul cu răcire pe bază de lichid păstrează temperatura scăzută pe măsură ce lupta se încinge tot mai mult. Killer E3100G și Intel WiFi 6 integrate asigură conectivitate wireless rapidă și fiabilă. Funcția de overclocking poate fi activată prin simpla apăsare a unui buton. Un panou lateral din sticlă securizată compatibilă EMI oferă o iluminare ARGB plină de culoare pe ventilatoarele interne și are un design “tool-less” pentru a simplifica upgrade-urile. Șasiul include și un suport pentru căști, mânere și roți pentru transport.

Noi modele Predator Orion 3000 sunt pentru gamerii care își doresc o stație de dimensiuni medii si sunt echipate cu un procesor Intel Core™ i7 din a 10-a generație și a plăcii grafice GeForce® RTX 2070 SUPER. Memoria RAM este de 64GB memorie DDR4 de 2666 MHz, iar pentru stocare foloseste un SSD NVMe de până la 1TB și două HDD-uri SATA3 de 3,5 inci. Două ventilatoare Predator FrostBlade gestionează eficient fluxul de aer pentru a menține temperaturile scăzute, în timp ce iluminarea pe ventilatoare și barele verticale din fața carcasei poate fi personalizată cu efecte speciale și până la 16,7 milioane de culori prin intermediul programului PredatorSense. Un panou lateral opțional din sticlă securizată compatibil EMI prezintă componentele puternice și iluminarea RGB din interior. Killer E2600 asigură performanța de rețea gigabit și funcționalitatea Intel® Wi-Fi 6 oferă performanțe wireless de mare viteză, cu latență scăzută.  

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-Nitro-50-N50-610-Standard

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-Nitro-50-N50-610-Standard

Desktop-urile din seria Nitro 50 sunt echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație, grafică până la GeForce® RTX 2060 SUPER si până la 64 GB de memorie DDR4-2666. Contururile ascuțite și LED-urile roșii asigură atmosfera potrivită pentru o sesiune epică de joc, în timp ce șasiul de 18 litri se potrivește perfect pe sau sub orice birou. Răcirea Predator FrostBlade păstrează temperature scăzută, iar jucătorii pot controla și ajusta viteza ventilatoarelor în timp real. Capacitatea ridicată de stocare este asigurată de un SSD NVMe PCIe de 1TB și două HDD-uri de 3TB.

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Prodator-Cestus-350-PMR910-Standard

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Prodator-Cestus-350-PMR910-Standard

Cu Predator Cestus 350, jucătorii pot crea cinci profiluri personalizate sau pot folosi setări DPI presetate (până la 16.000) prin intermediul senzorului optic extrem de exact Pixart 3335 și pot folosi cele 8 butoane programabile pentru a-și optimiza mouse-ul pentru fiecare joc. De asemenea, acesta acceptă conectivitate wireless rapidă, cu o rată de polling de 1 ms/1000 Hz pentru wireless și 0,5 ms/2000 Hz pentru cablu.

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-CHAIR-x-OSIM-PGC090-Standard

Acer a lansat noi desktop-uri, monitoare si accesorii de gaming-Predator-CHAIR-x-OSIM-PGC090-Standard

Conceput pentru jucătorii profesioniști și pasionații de eSports, noul scaun de gaming Predator x OSIM oferă masaj relaxant care folosește tehnologia OSIM V-Hand pentru a simula mâinile agile ale unei maseuze profesionale pe gâtul și umerii utilizatorului. Împreună cu alte tehnici de masaj, acest scaun de gaming a fost special conceput pentru a reduce tensiunea și a optimiza confortul fizic în timpul sau după sesiunile de joc.

Scaunul este reglabil, putând fi înclinat până la 145 de grade, iar jucătorii pot folosi butoanele de pe cotiera din dreapta pentru a controla două seturi de role care imită o pereche de mâini agile care trasează curba coloanei vertebrale. Sunt disponibile trei programe automate de masaj (gât și umeri, lombar și energizant), concepute de un expert pentru a viza regiunile gâtului, umerilor și cea lombară – toate cunoscute ca fiind puncte comune de durere pentru jucători din cauza perioadelor prelungite petrecute pe scaun.

Jucătorii au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a-și personaliza masajul, dincolo de simpla modificare a tehnicilor de masaj utilizate. Rolele scaunului pot fi ajustate pentru a se potrivi cu șase poziții diferite ale umărului, pentru a satisface persoane de diferite înălțimi. Există, de asemenea, setări pentru lățimea rolei care oferă jucătorilor posibilitatea de a atinge exact locul potrivit, indiferent de lățimea corpului lor. Mai mult, jucătorii au opțiunea de a seta un masaj programabil care se concentrează pe o singură zonă, oferind mușchilor dureroși mai multă atenție și îngrijire.

Cu piele de culoare neagră și accente de culoare gri metalic și albastru, scaunul Predator x OSIM are un aspect sportiv și profesional. Două difuzoare Bluetooth încorporate pe tetiera scaunului oferă efecte sonore dinamice pentru a intensifica imersiunea în jocuri, fără a mai fi nevoie de utilizarea căștilor.

Seria Predator XB3 va fi disponibilă în EMEA din luna August, la prețuri începând de la 439 euro.
Predator Orion 9000 va fi disponibil în EMEA din Octombrie, la prețuri începând de la 2,799 euro.
Predator Orion 3000 va fi disponibil în EMEA din August, la prețuri încpând de la 899 euro.
Nitro 50 vor fi disponibile în EMEA din August, la prețuri începând de la 799 euro.
Mouse-ul de gaming Predator Cestus 350 va fi disponibil din Q2 la prețuri începând de la 99 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.