MMD lansează noul Philips 242B1V cu funcția Privacy Mode

MMD anunță noul monitor Philips 242B1V de 24” (23,8” / 60,5 cm), cu o rezoluție FullHD (1920 x 1080), tehnologia SmartImage și cu funcția Privacy Mode care ajută la protejarea datelor cu caracter confidențial.

MMD lansează noul Philips 242B1V cu funcția Privacy Mode

MMD lansează noul Philips 242B1V cu funcția Privacy Mode

Philips 242B1V are un mod de confidențialitate ușor de activat, ascunzând conținutul afișat pe ecranul persoanelor din jurul biroului și al spațiilor de lucru. Această nouă funcție este concepută special pentru acele companii și profesioniști care se ocupă de date sensibile sau confidențiale. Tehnologia Philips Privacy Mode oferă o soluție integrată pentru protejarea datelor cu caracter confidențial, eliminând dificultatea de utilizare a protectoarelor de ecran clasice. Prin simpla apăsare a unui buton, ecranul devine întunecat și foarte greu vizibil, micșorănd considerabil unghiul de vizualizare, imaginile fiind clare doar privite perfect din fața monitorului. Datorită introducerii în modul Philips Privacy Mode, doar utilizatorul aflat direct în fața monitorului va putut citi conținut de pe ecran, beneficiind de un mediu de lucru mai sigur.

Philips 242B1V oferă imagini cu rezoluție Full HD (1920×1080) și tehnologie IPS și unghiuri largi de vizualizare (178 ° / 178°), atat timp cât Philips Privacy Mode nu este activat.

Ecranul este echipat cu modul Easy Read ce garantează o experiență de lectură asemănătoare hârtiei și SmartErgoBase, un suport reglabil în înălțime, pivotant și cu posibilitatea de a fi înclinat, permițând utilizatorilor să seteze monitorul la o distanța și o poziție ideală. Philips 242B1V include, de asemenea, modul LowBlue, care reduce lumina dăunătoare pentru undele scurte și tehnologia FlickerFree care elimină pâlpâirea pentru o vizualizare mai confortabilă.

MMD lansează noul Philips 242B1V cu funcția Privacy Mode1

MMD lansează noul Philips 242B1V cu funcția Privacy Mode1

Philips 242B1V are trei caracteristici principale care ajută la economisirea energiei electrice, asigurând în același timp cea mai bună calitate a imaginii și confort utilizatorului datorită LightSensor, Power Sensor și SmartImage. LightSensor-ul setează automat luminozitatea perfectă pentru un consum minim de energie. Power Sensor-ul încorporat detectează prezența utilizatorului și ajustează automat luminozitatea monitorului, reducându-se atunci când utilizatorul se îndepărtează din fața calculatorului pentru o reducere a costurilor de energie electrică până la 70%.

SmartImage este o tehnologie exclusivă Philips care optimizează performanța monitorului, iar pe baza conținutului afișat, SmartImage adaptează contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor.
Pe lângă gama largă de inovații de ultimă generație, Philips 242B1V este eficient din punct de vedere energetic și respectă standardele și multiple certificările de mediu, inclusiv EnergyStar 8.0, EPEAT * și RoHS.

Monitorul Philips 242B1V este disponibil de la jumătatea lunii iunie 2020 la un preț recomandat de 2.175 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.