motorola edge+ 5G este disponibil la precomandă in România

Motorola a anunțat lansarea flagshipului motorola edge+ cu 5G în România, dispozitiv care începând de azi, va fi disponibil pentru precomandă în magazinele online. 

motorola edge+ este disponibil la precomanda in Romania

motorola edge+ este disponibil la precomanda in Romania

Prețul recomandat este de 4999 lei (la Altex), iar la Orange poate fi achiziționat în rate lunare de 36 de euro împreună cu abonamentul Smart Plus 25 ce oferă acces 5G.

Cei care vor face precomandă în această perioadă vor primii cadou o husă din piele de piton (premiul de la Velante Officiale), albastră sau neagră pe care o vor putea personaliza cu inițialele lor.

Noul motorola edge+ este echipat cu Qualcomm Snapdragon 865, un procesor integrat 8-core, pe 64-biți, cu 12 GB de memorie Micron DDR5, un ecran Endles Edge cu un raport de aspect 21:9 si curbură de aproape 90 de grade. Display-ul este capabil să reprezinte un miliard de nuanțe și să ofere o calitate incredibil de dinamică a imaginii datorită formatului HDR10+.

motorola edge+ vine echipat și cu boxe stereo, ce ofera un sunet de calitate datorita tehnologiei de tuning audio de la Waves, compania deținătoare a premului Technical Grammy pentru expertiză și inovație audio.

Cameră principală a lui edge+ este de 108 MP cu un sistem triplu de camere foto care oferă un obiectiv pentru fiecare cadru. Se pot surprinde mai multe detalii cu zoom-ul optic cu rezoluție înaltă pe obiectivul telephoto de 8MP, cadre mai largi cu obiectivul cu unghi ultra-wide de 16MP sau fiecare detaliu al subiectului cu ajutorul Macro Vision. motorola edge+ permit înregistrarea video la 6k si are stabilizare. In plus, pentru stabilizare combină OIS (Optical Image Stabilization) și EIS (Electronic Image Stabilization) pentru o calitate video mai bună în condiții de lumină redusă.

Baterie lui motorola edge+ este de 5000 mAh si include încărcare TurboPower cu și fără cablu și, în plus, permite transferul de energie de la alte dispozitive datorită funcției wireless power sharing.

motorola edge+ rulează Android 10 curat, cu interfata My UX, si momentan este disponibil la Altex la prerețul de 4999 lei sau la Orange unde poate fi achiziționat în rate lunare de 36 de euro împreună cu abonamentul Smart Plus 25.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.