Acer a lansat o noua versiune a notebook-ul Swift 5

Noul notebook Acer Swift 5 este ultra-subțire și ușor (sub 1 KG) si este echipat cu procesoare Intel Core de ultimă generație, cu grafică bazată pe noua arhitectură Intel Xe sau NVIDIA GeForce MX350, un ecran tactil acoperit cu Antimicrobial Corning Gorilla Glass și cu o baterie cu încărcată rapidă.

Acer a lansat o noua versiune a notebook-ul Swift 5

Acer a lansat o noua versiune a notebook-ul Swift 5

În cadrul coferinței globale de presă Next@Acer, compania a anunțat lansarea noului notebook Swift 5, un notebook ultraportabilcu un nou design, cu rame ultra-înguste care asigură un raport ecran-carcasă de 90%.


Noul Swift 5 redefinește conceptul de notebook subțire și ușor. Un centru de productivitate adăpostit într-un șasiu elegant și ultraportabil, Swift 5 este o opțiune excelentă pentru profesioniștii care sunt mereu în mișcare și caută un dispozitiv capabil să țină pasul cu ei.


James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business, Acer Inc.

Acer Swift 5 este un notebook ultrasubțire și ușor (sub 1 kg), cu un șasiul de 14,95 mm confecționat din magneziu-litiu și magneziu-aluminiu, echipat cu procesoare Intel Core de ultimă generație cu grafică puternică integrată, bazată pe noua arhitectură Intel Xe sau, opțional, NVIDIA GeForce MX350, spațiul de stocare de 1TB pe SSD PCle și până la 16 GB LPDDRAX.

Deschiderea notebook-ului dezvăluie un trackpad generos și un ecran tactil IPS FHD de 14 inci, ambele suportând gesturi multi-finger pentru a oferi o experiență incredibil de intuitivă. Ecranul are o luminozitate de 300 de nits, acoperă 72% din gama NTSC și este înconjurat de rame ultra-înguste pe toate cele patru laturi, permițând un raport ecran-carcasă de 90%, pentru o experiență de vizualizare vie și captivantă.

Acer a lansat o noua versiune a notebook-ul Swift 5-2

Acer a lansat o noua versiune a notebook-ul Swift 5-2

Ecranul tactil al Swift 5 este acoperit cu un strat de sticlă Corning Gorilla antimicrobian care a fost special conceput pentru a reduce mirosurile și formarea microorganismelor care provoacă pete pe ecranul tactil. În plus, utilizatorii au opțiunea de a include o acoperire antimicrobiană și pe touchpad, tastatură și toate capacele dispozitivului.

Swift 5 dispune de o baterie mare, de 56 Wh, care durează întreaga zi și care poate fi încărcată rapid, oferind 4 ore de utilizare după o încărcare de doar 30 de minute.

Pentru conectare, Swift 5 are disponibile porturile USB Type-C, Thunderbolt și USB 3.2 Gen 2, pe lângă Intel® Wi-Fi 6 dual-band (GIG+) și Bluetooth 5.0. Pentru confort și securitate, Swift 5 este echipat cu un cititor de amprentă pentru Windows Hello. De asemenea, acceptă Wake on Voice, permițând utilizatorilor să activeze și să interogheze Windows 10 chiar și atunci când ecranul este oprit.

Swift 5 vine în două variante de culoare: mist green sau safari gold, ambele cu accente aurii. și va fi disponibil în EMEA din luna octombrie, la prețuri începând de la 1,099 euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.