Acer Spin 7 este primul notebook din lume cu platforma Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G și cu sistem de operare Windows

Acer a anunțat Spin 7 primul notebook cu conectivitate 5G rapidă care suportă atât frecvențele mmWave, cât și frecvențele sub-6 GHz, echipat cu platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G. Spin 7 are un șasiu din aliaj de magneziu-aluminiuare, o balama ce se poate roti la 360 de grade, o greutate de doar 1,4 kg și o grosime de 15,9 mm.

Acer Spin 7 este primul notebook din lume cu platforma Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G și cu sistem de operare Windows

Acer Spin 7 este primul notebook din lume cu platforma Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G și cu sistem de operare Windows


Ne imaginăm notebook-urile viitorului pentru a oferi productivitate și portabilitate excepționale cu un design centrat pe nevoi, o durată de viață a bateriei ultra-lungă, conectivitate rapidă 5G și multe altele. Noul Acer Spin 7 este un dispozitiv Mereu Pornit, Mereu Conectat capabil să țină pasul cu stilul de viață modern, cu un design elegant, care poate fi utilizat pe o durată de mai multe zile, cu o singură încărcare.


Jerry Kao, Co-COO, Acer Inc.


Suntem încântați de faptul că Acer lansează primul lor PC cu Windows pe platforma Snapdragon și anunță primul dispozitiv alimentat de platforma Snapdragon 8cx Gen 2 5G. Fie că lucrează de la distanță sau în deplasare, conectivitatea 5G va transforma modul în care utilizatorii Spin 7 interacționează cu computerul. Durata de viață a bateriei de mai multe zile, performanța superioară, accelerarea AI, camera web și tehnologia audio îmbunătățite, precum și caracteristicile de securitate la nivel enterprise pe care le permite platforma vor oferi experiențe de ultimă oră și vor spori productivitatea.


Keith Kressin, SVP & GM, Computing & Edge Cloud, Qualcomm Technologies, Inc.

Spin 7 oferă utilizatorilor o varietate de moduri de utilizare: notebook, tabletă, cort și prezentare. Aceste moduri sunt posibile datorită balamalei Acer ce se poate roti la 360 de grade, care ridică ușor șasiul în modul notebook pentru a oferi o experiență de tastare mai ergonomică.

Acer Spin 7 este primul notebook din lume cu platforma Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G și cu sistem de operare Windows-1

Acer Spin 7 este primul notebook din lume cu platforma Qualcomm Snapdragon 8cx Gen 2 5G și cu sistem de operare Windows

Carcasa lui Spin 7 este din aliaj de magneziu-aluminiu permite dispozitivului să cântărească doar 1,4 kg cu o grosime de 15,9 mm, iar carcasa are un design albastru cu accente aurii. Notebook este dotat și cu un Acer Active Stylus, un pen reîncărcabil cu 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune care folosește Wacom AES 1.0 pentru a oferi utilizatorilor o experiență autentică pe ecranul tactil al dispozitivului.

Noul Spin 7 are instalat Windows 10 Pro, un ecran IPS Full HD de 14 inci care acoperă 100% din gama sRGB, iar procesorul Snapdragon 8cx Gen 2 5G permite o durată de viață extrem de lungă a bateriei. Un senzor de amprentă fiabil acceptă conectări mai sigure prin Windows Hello, oferind utilizatorilor siguranță suplimentară. 

Datorita platformei Snapdragon 8cx Gen 2 5G cu modemul Snapdragon X55 5G noul Spin 7 acceptă conectivitate 5G atât pe frecvențe mmWave cât și sub-6 GHz cu viteze de download de până la 7,5 Gbps.

Ecranul tactil este acoperit de un strat de sticlă antimicrobiană Corning Gorilla. Un agent antimicrobian cu ioni de argint conform BPR și EPA care acoperă tastatura, touchpad-ul și suprafața înconjurătoare s-a dovedit a reduce semnificativ microbii și o largă varietate de bacterii conform protocolului de testare JIS Z 2801 și ISO 22196.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.