Samsung a lansat Galaxy S20 FE (Fan Edition)

Samsung a lansat Galaxy S20 Fan Edition (FE), la sapte luni de la lasarea lui S20, telefon disponibil la un preț care pornește de la 749 EUR pentru modelul 5G.

Samsung a lansat Galaxy S20 FE (Fan Edition)

Samsung a lansat Galaxy S20 FE (Fan Edition)


Păstrăm în permanență legătura cu utilizatorii noștri, primind constant feedback-ul lor și știm ce le-a plăcut cel mai mult la seria noastră Galaxy S20, ce funcții au folosit cel mai des și ce ar dori să vadă pe un nou smartphone. S20 FE este o extensie a familiei Galaxy S20 și reprezintă începutul unei noi modalități de a aduce inovații semnificative unui număr cât mai mare de oameni pentru a le oferi posibilitatea de a face lucrurile pe care le îndrăgesc cu ajutorul celor mai bune dispozitive Galaxy.


dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business a Samsung Electronics.

 

Galaxy S20 FE vine echipat un ecranului Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inci cu o rată de refresh de 120Hz, cu o cameră principală pro-grade (12 MP OIS + 8 MP tele + 12 MP ultra-wide) și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning cu Space Zoom 30X, o bateria de 4500 mAH cu încărcarea super rapidă si conectivitate 5G.

S20 FE este rezistent la apă și praf prin certificarea IP68 şi este disponibil într-o paleta de culori ce cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată premium, care reduce amprentele și petele.

Cum spuneam, Samsung Galaxy S20 FE va fi disponibil la un preț care pornește de la 749 EUR pentru modelul 5G.

Samsung a lansat Galaxy S20 FE (Fan Edition)-1

Samsung a lansat Galaxy S20 FE (Fan Edition)-1

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.