Samsung lansează Galaxy Tab Active3

Samsung a prezentat astăzi noul Galaxy Tab Active3, o tabletă compacta pentru productivitate, cu capabilități precum Touch Sensitivity, care vine în ajutorul celor care sunt nevoiți să utilizeze mănuși şi care vor utiliza tableta în medii dificile.

Samsung lansează Galaxy Tab Active3

Samsung lansează Galaxy Tab Active3


Modul în care lumea își desfășoară activitatea se schimbă rapid pe măsură ce ne îndepărtăm de birou și ieșim pe teren. Când am dezvoltat noul Galaxy Tab Active3, am ascultat feedback-ul clienților și al partenerilor noștri și ne-am concentrat pe conceperea unui produs care să faciliteze realizarea task-urilor din medii solicitante de lucru. Galaxy Tab Active3 nu doar că este mai durabil, dar performanțele sale au fost îmbunătățite pentru a suporta cele mai noi aplicații pentru o productivitate la nivel maxim.


KC Choi, EVP și șeful echipei Global Mobile B2B, Mobile Communications Business la Samsung Electronics.

Galaxy Tab Active3 este certificat MIL-STD-810H,  capabil să reziste căzăturilor de până la 1,5 metri cu ajutorul unei huse de protecție special concepută, care se regăsește în cutia produsului, fiind rezistent la praf și la apă în baza standardului IP68.

Tab Active3 este echipat cu un procesor Exynos 9810, 4GB RAM și până la 128GB stocare internă, Wi-Fi 6 cu MIMO, o bateria de 5050mAh cu încărcarea rapidă prin USB și conectorul POGO pentru o desfășurare a task-urilor eficientă și neîntreruptă de momentul reîncărcării frecvente a bateriei. Pentru cei care folosesc tablete într-o locație fixă, precum magazinele, Tab Active3 permite acum „Modul fără Baterie” pentru alimentarea fără baterie.

Pe lângă Samsung Dex mai sunt câteva funcții suplimentare adăugate pe Galaxy Tab Active3:

  • Camera din spate de 13MP oferă o claritate perfectă atât pentru realizarea de fotografii, cât și pentru scanarea documentelor detaliate, în timp ce camera frontală de 5MP este ideală pentru apeluri video sau video conferință.
  • Google ARCore este acum disponibil și permite noi servicii de realitate augmentată, precum instruirea la distanță.
  • Cheia Activă din partea laterală a dispozitivului permite accesul instantaneu în aplicațiile sau programele utilizate cel mai des; excelent pentru apeluri de urgență, scanare sau Google Push to Talk și multe altele.
  • Galaxy Tab Active3 este optimizat pentru scanarea codurilor de bare prin intermediul camerei foto, pentru a ajuta retailerii să gestioneze cu ușurință inventarul și să scaneze produsele pentru achiziție. Tab Active 3 acceptă, de asemenea, NFC cu EMV de Nivel 1 pentru plată.
  • Când este activată în setări, funcția Touch Sensitivity le permite profesioniștilor să continue utilizarea lui Tab Active3 atunci când poartă mănuși. Gata cu timpul petrecut pentru scoaterea și punerea mănușilor.
  • Perfect pentru realizarea semnăturilor și gestionarea documentelor complexe atunci când este necesară utilizarea mănușilor, S-Pen-ul fiind, de asemenea, rezistent la apă și praf.

Noul Galaxy Tab Active3 va fi disponibil pe anumite piețe începând de astăzi, inclusiv în Europa și Asia, disponibilitatea extinzându-se și în alte regiuni în perioada următoare.

Samsung lansează Galaxy Tab Active3-specificatii

Samsung lansează Galaxy Tab Active3-specificatii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.