Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut

În cadrul conferinței globale de presă next@acer, Acer lansează noul desktop puternic ConceptD 300 pentru creatorii de conținut și actualizează notebook-urile ConceptD 7 și ConceptD 7 Pro, dotate cu procesoare Intel Core din a 10-a generație și noua tehnologie de răcire Acer Vortex Flow. Noul ConceptD 300 este un desktop puternic mid-tower, conceput pentru proiecte BIM și CAD, modelare 3D intensă, randare și animație.

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut

Cel mai nou desktop al seriei, ConceptD 300, este un dispozitiv cu o carcasă de 18l, suficient de mic, cu un designul ce include un finisaj alb, panou superior din lemn și panou frontal negru, completate de o serie de caracteristici funcționale: o admisie de aer frontală mare cu model triunghiular care, împreună cu ventilația laterală, asigură o răcire optimizată și menține nivelurile de zgomot la mai puțin de 40 dBA, echivalentul unei săli de bibliotecă.

Acesta include un procesor Intel Core până la i7 din a 10-a generație, grafică NVIDIA GeForce RTX 3070 și 64 GB memorie DDR4 2666 MHz, un HDD de până la 4TB și un SSD PCIe M.2 de până la 1TB.

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut-ConceptD-300-CT300-51A

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut-ConceptD-300-CT300-51A

Panoul frontal are porturi I/O proiectate ergonomic pentru acces facil. O gamă completă de porturi oferă conectivitate excelentă: porturi multiple USB 3.2, un cititor de card SD integrat și un port USB Type-C pentru suport multi-display și transfer de date de până la 10 Gbps.

Desktopul ConceptD 300 va fi disponibil în EMEA din noiembrie, la prețuri începând de la 1,299 EUR.

Notebook-urile ConceptD 7 oferă performanța și portabilitatea de care au nevoie creatorii profesioniști și pasionați care lucrează frecvent departe de birourile sau studiourile lor de creație și care au nevoie să creeze sau să editeze lucruri în deplasare. Acestea au un șasiu alb, subțire și ușor, cu un strat de protecție din ceramică aplicat pe suprafețele metalice și care oferă duritate și rezistență la murdărie și îngălbenire.

Ambele notebook-uri ConceptD 7 sunt echipate cu procesoare Intel Core din a 10-a generație, cu AI încorporat pentru performanțe inteligente, Intel Wi-Fi 6 (Gig+), tehnologie Thunderbolt 3 și un afișaj 4K IPS. Conexiunea wireless incredibil de rapidă și fiabilă este de până la 3 ori mai rapidă decât standardul 802.11ac 2×2 80 MHz (867 Mbps), oferind o latență redusă, factor critic pentru streaming sau conferințe video.

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut-ConceptD-7-Pro-CN715-72P

Acer anunta noi dispozitive ConceptD pentru creatorii de continut-ConceptD-7-Pro-CN715-72P

ConceptD 7 Pro are un procesor grafic până la NVIDIA Quadro RTX 5000 care este echipat cu 3072 CUDA Cores, 48 RT Cores, 384 Tensor Cores și 16GB memorie GPU ultra-rapidă, iar ConceptD 7 include grafică NVIDIA GeForce RTX .

O caracteristică distinctivă a notebook-urilor ConceptD 7 este afișajul 4K validat PANTONE UHD de 15,6 inci (3840 x 2160) care oferă o gamă largă de culori și care acoperă 100% din spațiul de culoare Adobe RGB și acuratețe Delta E<2 pentru o precizie remarcabilă a culorilor.

Ambele modele includ o nouă soluție de răcire personalizată. Trei ventilatoare foarte eficiente și cea mai recentă tehnologie termică de la Acer lucrează împreună pentru a genera un „Vortex Flow” aerodinamic unic, care reduce nivelurile de zgomot la mai puțin de 40 dBA și se asigură că toate componentele din interiorul dispozitivului rămân reci, chiar și atunci când sunt supuse unor sarcini intense.

Porturile USB 3.2 Gen 2 actualizate permit conexiuni și mai rapide (până la 10 Gbps) cu camere și unități externe, în timp ce Thunderbolt 3 oferă încărcări mai rapide de fișiere și viteze de transfer la 40 Gbps. DisplayPort prin USB-C permite conexiuni rapide cu afișaje multiple. Touchpad-ul a fost, de asemenea, îmbunătățit cu Corning Gorilla Glass pentru o utilizare fluidă și precisă. În cele din urmă, DTS X: Ultra Audio oferă o calitate audio superioară, factor extrem de important pentru streaming live, prezentări și întâlniri online.

ConceptD 7 Pro va fi disponibil în EMEA din octombrie, la prețuri începând de la 3,699 EUR.

ConceptD 7 va fi disponibil în EMEA din octombrie, la prețuri începând de la 2,899 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.