Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE

Acer a anunțat în cadrul conferinței globale next@acer primul său Chromebook alimentat de platforma Qualcomm Snapdragon 7c – Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H / CP513-1HL) și Acer Chromebook Enterprise Spin 513, modele cu designul ultraportabil, cu durată lungă de viață a bateriei și conectivitate 4G LTE opțională. Împreună cu noile modele Chromebox Spin, Acer anunta si Acer Chromebox CXI4 și boxa inteligentă Acer Halo.

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE


Suntem extrem de încântați că putem aduce pe piață primele noastre Chromebook-uri alimentate de platforma Snapdragon 7c, cu toate performanțele și eficiența necesare pentru a maximiza beneficiile Chrome. Întrucât angajații și studenții lucrează și învață tot mai mult de la distanță și de acasă, Acer oferă soluții care să le răspundă nevoilor – în acest caz, Chromebook-urile sunt suficient de puternice pentru a prelua toate sarcinile zilnice.


James Lin, General Manager, Notebooks, IT Products Business at Acer

Chromebook Acer Spin 513 este alimentat de platforma Snapdragon 7c cu un procesor octa-core Qualcomm Kryo 468 de 8 nm, opțiunea 4G LTE și o baterie cu o autonomie de până la 14 ore. În plus, performanța grafică integrată Qualcomm Adreno 618 permite utilizatorilor să se bucure de jocuri online și de videoclipuri.

Noul Chromebook Acer Spin 513 are un capac din aluminiu rezistent, precum și un ecran cu Corning Gorilla Glass și touchpad rezistent la zgârieturi și deteriorări. În plus, ramele înguste permit un raport ecran-carcasă de 78%, care menține accentul pe ecranul tactil IPS Full HD de 13,3 inci al notebook-ului.

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-Spin-513-CP513-1H(L)

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-Spin-513-CP513-1H(L)

Spin 513 cântărește mai puțin de 1,2 kg și are o grosime de doar 15,55 mm, cu dimensiuni puțin mai mari decât o foaie de hârtie. Chromebookul oferă opțiunea pentru o tastatură iluminată pentru productivitate completă în multiple scenarii și condiții de iluminare.

Datorita balamalelor flexibile la 360 de grade oferă patru moduri de utilizare: modul clamshell pentru utilizare tradițională cu tastatură, tabletă, afișaj și modul tent pentru prezentare sau atunci când spațiul este limitat.

În plus, Spin 513 are până la 8 GB LPDDR4X SDRAM și până la 128 GB spațiu de stocare, două microfoane încorporate, Wi-Fi 802.11ac cu tehnologie MIMO 2×2 și 4G LTE, Bluetooth 5.0, un port USB 3.2 Type-A, două porturi USB Type-C care acceptă USB 3.2 Gen 1 (până la 5 Gbps), DisplayPort prin USB-C și încărcare USB.

Acer Chromebook Spin 513 (CP513-1H) va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie 2021, la prețuri începând de la 429 EUR.
Acer Chromebook Enterprise Spin 513 va fi disponibil în EMEA din luna februarie 2021, la prețuri începând de la 699 EUR.

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-CXI4-Standard

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-CXI4-Standard

Acer Chromebox CXI4 este o unitate compactă, o alegere excelentă pentru laboratoarele școlare și sălile de clasă, familii și întreprinderile mici. Oferă acces la informații și asistență în zonele orientate către clienți și poate fi folosit chiar și pentru chioșcurile de informare sau pentru semnalizarea digitală. În plus, noul Chromebox poate fi achiziționat cu Chrome Enterprise Upgrade – Chromebox Enterprise oferă utilizatorilor capabilitățile business de care au nevoie pentru a lucra eficient.

CXI4 are un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație, până la cinci porturi USB 3.2 Gen 2, pe lângă un port USB 3.2 Type-C și două porturi HDMI. Dispozitivul are, de asemenea, Intel Wi-Fi 6 (802.11ax) și un port RJ45 pentru o conexiune rapidă la Internet.

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-CXI4-monitor

Acer lansează primul Chromebook cu Qualcomm Snapdragon 7c și conectivitate 4G LTE-CXI4-monitor

Montarea și fixarea Chromebox CXI4 este ușoară: pur și simplu trebuie atașat pe partea din spate a unui monitor prin intermediul kitului de montare opțional VESA sau plasat independent și ancorat cu o încuietoare Kensington.

Acer Chromebox CXI4 va fi disponibil în EMEA din Q1 2021, la prețuri începând de la 569 EUR.
Acer Chromebox Enterprise CXI4 va fi disponibil în EMEA din Q1 2021, la prețuri începând de la 639 EUR.

Acer-Halo-Smart-Speaker-HSP3101G-Standard_03

Acer-Halo-Smart-Speaker-HSP3101G-Standard_03

Noua boxă inteligentă Halo de la Acer este un dispozitiv elegant și personalizabil, cu o dimensiune compactă si cu Iluminarea RGB ce oferă posibilități suplimentare de personalizare, în special opțiunea de sincronizare cu muzica. Noua boxă Halo este compatibilă Google Assistant cu DTS sound și are un design proiectat la 360 de grade.

Halo are un afișaj LED opțional ce permite utilizatorilor să verifice ora sau să afle cum este vremea, iar o aplicație care este în prezent în curs de dezvoltare va permite utilizatorilor să își personalizeze dispozitivul cu un mesaj sau o imagine simplă. Google Assistant oferă ajutor hands-free în toată casa: cu un simplu „Hei Google” Halo poate reda muzică, podcast-uri, știri, poate răspunde la întrebări și multe altele. Două microfoane omnidirecționale disting cu ușurință între zgomotul ambiental și comenzile vocale pentru a reacționa rapid, iar un comutator fizic este disponibil pentru a dezactiva microfonul pentru cei preocupați de confidențialitate.

Boxa inteligentă Acer Halo va fi disponibilă în EMEA din luna decembrie 2020, la prețuri începând de la 119 EUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.