Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27

Porsche Design AOC AGON PD27 este primul monitor de gaming creat de AOC impreună cu Porsche Design. PD27 are un panou QHD de 27” (68,58 cm), rată de refresh de 240 Hz, cu un timp de răspuns de doar 0,5 ms MPRT si un premiu la activ, Red Dot Award 2020.

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27


Cu designul său care îmbină forma cu funcționalitatea, Porsche Design AOC AGON PD27 este o întruchipare perfectă a ADN-ului mărcii și a filozofiei de design. Alături de tehnologiile inovatoare și AOC AGON, noul monitor este dezvoltat pentru jucătorii competitivi care caută performanțe optime fără compromisuri în ceea ce privește design-ul.

Roland Heiler, Chief Design Officer la Porsche Design.

Suntem mândri și încântați să anunțăm primul produs rezultat in urma noului nostru parteneriat cu Porsche Design: monitorul Porsche Design AOC AGON PD27. Experiența pe care AOC a acumulat-o de-a lungul timpului se potrivește perfect cu abordarea de design a Porsche Design. Gamerii din întreaga lume vor fi încântați să experimenteze acest produs extraordinar atât în ceea ce privește designul, cât și performanțele remarcabile in timpul sesiunilor de gaming.

Stefan Sommer, Director Marketing and Business Management la AOC Europe.


Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-2

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-2

Design-ul monitorului inspirat de mașinile de curse Porsche este accentuat de suportul argintiu, în formă unui roll cage. Așa cum se întâmplă într-o mașină sport reală, roll cage-ul oferă stabilitate, durabilitate și rezistență in momentele pline de adrenalină. PD27 poate proiecta logo-urile AOC AGON sau Porsche Design pe masă în diferite moduri si culori, iar iluminarea de pe partea din spate a monitorului creează o atmosfera deosebită în cadrul oricărui setup de gaming.

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-3

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-3

PD27 are un panoului VA de 550 de niți cu o curbura de 1000R (1m rază), o rezoluție QHD (2560×1440), o rată de refresh de 240 Hz, timp ce timpii de răspuns de 1 ms GtG și 0,5 ms MPRT, FreeSync Premium Pro și nu în ultimul rând certificare VESA DisplayHDR 400.

PD27 vine cu o telecomandă wireless (IR), în formă de consolă centrală, boxele stereo integrate de 5W cu DTS Sound, un hub USB 3.2 cu 4 porturi, 2 intrări HDMI 2.0 și 2 intrări DisplayPort 1.4.

Porsche Design AOC AGON PD27 va fi disponibil la mijlocul lunii noiembrie 2020 la un preț recomandat de 3879 lei.

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-4

Monitor de Gaming Porsche Design AOC AGON PD27-4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.