Televizorul Samsung din gama de lifestyle The Sero s-a lansat comercial în România

Chiar înainte de Black Friday, Samsung anunță lansarea comercială în România a ultimului televizor din gama de lifestyle, The Sero (câștigător al premiului „Best of Innovation” la CES), care se alătură celorlalte televizoare din serie, The Frame și The Serif.

Televizorul Samsung din gama de lifestyle The Sero s-a lansat comercial în România

Televizorul Samsung din gama de lifestyle The Sero s-a lansat comercial în România

Echipa din spatele The Sero a ținut cont de trendurile de consum din prezent și a creat un televizor care are capacitatea de a auto-poziționa vertical sau orizontal, în funcție de formatul conținutului rulat, la fel ca un smartphone sau o tabletă.


Suntem extrem de entuziasmați de lansarea comercială a lui The Sero în România. The Sero este primul televizor creat de Samsung echipat cu un ecran care se rotește automat, putând să alterneze între orientarea orizontală și cea verticală în conformitate cu conținutul afișat, așa cum poate să facă un smartphone. Este un televizor neconvențional care redefinește rolul ecranului, care oferă o experiență de utilizare cu totul unică și excepțională, de care suntem siguri că utilizatorii vor fi încântați.


Victor Armășelu, Head of Consumer Electronics Samsung Electronics.

Tehnologia de orientare a display-ului Sero se conectează perfect cu dispozitivele mobile ale utilizatorilor pentru a afișa conținutul în formatul orizontal tradițional, precum și în formatul vertical, specific consumului de pe mobil, inclusiv social media, YouTube și alte videoclipuri personale.

The Sero este un televizor de sine stătător, spre deosebire de alte televizoare care trebuie montate pe un perete sau plasate pe un suport special.

Apropo, modelul Samsung The Sero 43LS05T, QLED de 108 cm, 4K Ultra HD, poate fi găsit în oferta eMAG la prețul de 5999 lei. Oare de Black Friday îl vom cu un pret mai bun?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.