Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix, Youtube

Samsung a anunțat noul model de monitor Smart, de fapt sunt doua modele, M5 și M7, monitoare inteligente care includ conexiune WIFI, Bluetooth și aplicații instalate precum Netflix, Youtube și chiar un browser pentru navigarea pe internet fără să fi nevoit să fi conectat la un PC.

Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix

Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix

Smart Monitor a fost proiectat pentru a răspunde noilor nevoi ale utilizatorilor, care acum lucrează, învață și consumă conținut de divertisment direct de acasă printr-o simplă conectatre la mobil și PC, oferă funcții pentru munca de acasă și școala la distanță, precum și un Smart Hub integrat, un centru de divertisment cuprinzător, similar cu platforma Smart TV .


În întreaga lume, munca, educația și divertismentul s-au transformat în activități desfășurate strict în incinta locuinței. Cu această nouă normalitate, nu este de mirare faptul că majoritatea indicatorilor arată o creștere a activităților digitale și mulți își regândesc utilizarea tehnologiei în spațiul de acasă. Noul nostru Smart Monitor reprezintă răspunsul centrat pe această cerere. Acum utilizatorii nu vor mai fi nevoiți să-și aleagă un anumit ecran pentru o singură întrebuințare, deoarece acest display reunește totul.


Hyesung Ha, Senior Vice President of Visual Display Business de la Samsung Electronics.

Noul Smart Monitor Samsung oferă numeroase opțiuni de conectivitate atât pentru PC-uri, cât și pentru smartphone-uri. Utilizatorii își pot conecta dispozitivele mobile personale printr-o simplă atingere, folosind Tap View, App Casting,  Apple AirPlay 2 sau prin conectarea cu Samsung DeX.

Pentru munca de acasă și școala la distanță, display-ul operează aplicații Microsoft Office 365 fără conexiune la PC datorită Wi-Fi-ului încorporat, permițând utilizatorilor să vizualizeze, să editeze și să salveze documente în cloud direct de pe monitor. Accesul de la distanță le permite, de asemenea, utilizatorilor să acceseze wireless și de la distanță fișiere de pe un computer sau să vizualizeze conținut de pe laptop, indiferent dacă acesta este situat în altă parte a casei sau la birou.

Smart Monitor are un port USB Type-C ce oferă printr-o singură conexiune date, afișare și alimentare până la 65W, mai multe porturi USB și conectivitate Bluetooth 4.2 si un difuzor încorporat pe două canale.

Pe noul monitor, prin Magazinul de aplicații, permite utilizatorilor să-și transfere conținutul preferat, precum Netflix, HBO și YouTube, chiar și fără o conexiune la un computer sau dispozitiv mobil. Conținutul poate fi accesat cu ușurință cu ajutorul telecomenzii acestuia, care include tastele rapide ale serviciului de streaming. Display-ul poate fi controlat și prin voce datorită integrării serviciului de asistență Bixby.

Smart Monitor prezintă, de asemenea, o tehnologie concepută pentru a face ca experiența de vizualizare să fie mai confortabilă. Funcția Adaptive Picture optimizează calitatea imaginii în funcție de orice mediu de vizionare, ajustând automat luminozitatea și temperatura culorii raportate la condițiile camerei. Acest lucru asigură cea mai confortabilă experiență de vizionare în orice mediu, reducând oboseala ochilor chiar și după o utilizare îndelungată. De asemenea, monitorul este echipat și cu modul eye-saver pentru a reduce lumina albastră.

Monitorul este disponibil în două modele de la lansare. M7 permite o rezoluție Ultra-High Definition (UHD) în 32 inci, în timp ce M5 permite o rezoluție Full HD (FHD) în opțiunile de 32 inci și 27inci.

Smart Monitor Samsung va fi disponibil în România începând cu luna decembrie, iar pe internet circulă urmatoarele preturi:
M7 32 inci USD 399.99
– M5 27 inci USD 229.99
– M5 32 inci USD 279.99

Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix - specificatii

Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix – specificatii

One Reply to “Samsung M5 şi M7 Smart Monitor, pe care poţi instala aplicaţii precum Netflix, Youtube”

  1. DG

    mi am cumparat inainte de anul nou un monitor smart 5 27 inch.DUPA ANUL AM FOST BOMBARDAT DE RECLAME SI PROMOTII PENTRU NOUL MINI PROIECTOR SMNART DE LA SAMSUNG PANA L AM ACHIZITIONAT.ADEVARUL ESTE CA E ALTCEVA IN 4K SI 8K.MERITA TOTI BANI. IN REST E LA LATIDUNINE FIECARUIA.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.