Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă

Philips a lansat un nou monitor 4K, modelul 288E2UAE cu o diagonala de 28,1 inci / 71,1 cm, monitor performant destinat atât pentru divertisment cât şi pentru productivitate, în special pentru utilizatorii care lucrează de acasă.

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă

Noul monitor oferă 1,07 miliarde de culori, conectivitate USB 3.2 SuperSpeed și un design atractiv. Este alegerea perfectă pentru utilizatorii care vor sa își echipeze biroul cu un monitor elegant și performant pentru divertisment si lucrul de acasă.

Noul monitor Philips 288E2UAE oferă imagini cu rezoluție UltraClear, 4K UHD (3840 x 2160), tehnologie UltraWide și 1,07 miliarde de culori. Noul monitor de 28” beneficiază de tehnologia LED IPS și SmartContrast pentru detalii bogate, oferind o experiență de vizualizare excelentă pe care utilizatorii o așteaptă de la un monitor Philips, iar când sarcinile sunt complexe și multiple, utilizatorii se pot baza pe tehnologia MultiView pentru a conecta simultan două dispozitive, precum un PC și un notebook.

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă-s

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă-s

Pentru muncă, divertisment și orice altă sarcină, noul monitor Philips are USB 3.2 SuperSpeed, oferind un hub USB cu 4 porturi astfel încât utilizatorii să poată conecta tastatura și mouse-ul direct la monitor. Un port USB oferă încărcare rapidă și îndeplinește standardul USB-IF Battery Charging (BC1.2), permițând utilizatorilor să își încarce smartphone-ul compatibil. Monitorul oferă conectivitate HDMI și DisplayPort. Toate porturile sunt amplasate pe o linie orizontală în partea din spate, iar un sistem de gestionare a cablurilor ajută la menținerea unui spațiu de lucru ordonat. Monitorul mai beneficiază și de EasySelect, un joystick care permite accesul rapid la meniul de configurare.

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă-l

Philips 288E2UAE monitor 4K dedicat pentru lucrul de acasă-l

Monitorul beneficiază de o ramă ultra-îngustă, un design mai subțire și un suport elegant, un suportul reglabil ce poate fi înclinat (-5/20 grade) și poziționat la înălțimea optimă datorită posibilității sale de reglare pe înălțime (de până la 100 mm).

Philips 288E2UAE are un ecran tratat anti-reflexie, modul EasyRead pentru o experiență de citire asemănătoare hârtiei, tehnologie Flicker-free și modul LowBlue pentru o vizualizare mai confortabilă pe durate prelungite de timp.

Monitorul Philips 288E2UAE este disponibil din februarie cu un preț recomandat de 1602 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.